Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Ha bele vauzhatok....
Gondolom itt a 360°-os képek készítésére alkalmas szoftvert/módot keresi a zedorf4 kolléga.
Ha ezt -ami egyébként nekem sem működik a leírásban szereplő GCAM appon a dolog- akkor érdemes esetleg letölteni egy régebbi Street View appot (úgy emlékszem, hogy a 2022 május utáni appoknál hivatalosan már nem mükszik ez a szolgáltatás)
Szeretek túrázni és szeretem a 360°-os képeket, amit a régebbi -pár napja lecserélt telómon (P30 Pro) is sokszor használtam, ahogy az "új", mostani telómon (S23+) is használom (pont a hétvégén)
kelly416 kollégának abban igaza van, hogy erre a céleszköz a tuti (én régebbi egy Samus gömbkamerával bohóckodtam, (talán Gear 360 volt a neve), Hiba nélkül illesztett, csak hát a kép minősége olyan volt, amilyen (ne felejtsük el, majd 10 éves "játszós" kameráról beszélünk) Az út másik végén persze, ott van pld az Insta 360 család (már kint van a 4-es is) Csak hát az ára nem igazán baráti (200-230k) és még nem a legdrágább eszközről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest