- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz Yodlaf #15399 üzenetére
Milyen régi ? Hányas BT verziót használ, mert e telefon 5.3-at. Ha esetleg a füles 4-4.1-et használ még, akkor ez is lehet a probléma forrása, és ez magyarázhatná, hogy régebbi eszközről " jobban szól ".
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Indiant
addikt
válasz ArthurShelby #15384 üzenetére
Valahogy a progiban van tiltva.
-
-
Yodlaf
lelkes újonc
válasz gulyasa #15364 üzenetére
Első naptól kezdve halk. Akkor is tisztítsam? Ráadásul a hangerőszabályozás attól még kellene, hogy működjön, nem pedig ami most van, hogy gyakorlatilag olyan mintha a 70% lenne a 100% és hiába állítom feljebb, semmi különbség.
Szerintem itt az a gond, hogy a Samsung azt akarja, hogy saját márkás fülest használjak... -
ArthurShelby
addikt
válasz qltsar #15387 üzenetére
Nekem megfelel a jelenlegi fordito is, mert tudja az osszes nyelvet amire szuksegem lehet (angolra forditani).
Én is így vagyok nagyjából, csak tegnap telt be a pohár, mert azért van pár szó, amit nem tudok. És itt pont az volt a lényeg, hogy csak szavakat nézek meg, és nem egy egész oldalt.
De igazából már rengeteg segítséget/módot/módszert kaptam, szóval jó ez így, nem is spammelek tovább.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
qltsar
veterán
válasz ArthurShelby #15386 üzenetére
Igen, az utobbi csak ultranal van.
Vegere nem tudok reagalni sajnos.
Nekem megfelel a jelenlegi fordito is, mert tudja az osszes nyelvet amire szuksegem lehet (angolra forditani).
Billentyuzetnel is lehet van valami, tok kar erte, szivesen hasznalnam a Samsung Keyboardot, de a Keys Safe configja nem hasznalhato work profile alatt, attol meg az agyamat eldobom, ha mashogy nez ki fel percen belul a billentyuzet.
-
ArthurShelby
addikt
válasz qltsar #15385 üzenetére
Köszi!
A tolmácsot (szóval ilyen néven fut, com.samsung.android.app.interpreter) már le is tiltottam, viszont a másikat nem találom (com.samsung.android.service.airviewdictionary). Ha jól értem ez csak a pen-es (ultra) verziónál van, azért nincs nálam.
Arra is rájöttem, hogy ez a probléma samsung internet beállítás valahol (van még billentyűzet, hívás élő fordítás.... Ha jól sejtem az össze samsung app egységesen 1 helyről veszi a nyelvi csomagokat, amikbe a magyar (és a holland pl, ők is sokat panaszkodnak) nincs benne.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
qltsar
veterán
válasz ArthurShelby #15382 üzenetére
Nem mukodik problema nelkul, de ha bevallalod: link
-
ArthurShelby
addikt
válasz Indiant #15383 üzenetére
Jó ötlet, de telepítés után nem jelenik meg a bővítmények között. Valószínűleg a másik (gyári beépített) fölülírja a megjelenését, vagy a samsung internet ezen verziójával nem kompatibilis.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Indiant
addikt
válasz ArthurShelby #15372 üzenetére
Az Egyebek alatt azt írja, hogy a magyar is támogatott... [link]
-
ArthurShelby
addikt
válasz qltsar #15380 üzenetére
Samsung bongeszoben mondjuk kijelolsz egy szot -> 3 potty -> Manage apps. Itt is be kell, hogy kapcsolva legyen a Google Translate.
Köszönöm!!
Ez volt az. Be kellett kapcsolnom, hogy legyen 2. fordításLehet telhetetlennek tűnök , de még az eredeti fordítást (amit nem tudok használni) kivenném úgy, hogy az alkalmazást kikapcsolnám/fagyasztanám. Csak nem találom a nevét...
-
kcsa
veterán
Nekem is két fordítás gombom van
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
qltsar
veterán
válasz ArthurShelby #15376 üzenetére
Feltetelezem Google Translate fel van telepitve.
Samsung bongeszoben mondjuk kijelolsz egy szot -> 3 potty -> Manage apps. Itt is be kell, hogy kapcsolva legyen a Google Translate.
Ezt beallitottad?
-
Janaboy
veterán
Itt (link) valaki írta ezt:
It's back!! Whilst I was searching for settings in the Google app, I saw there was an update available.
After updating, the button now appears.De hogy pontosan mit updatelt azt nem egyértelmű
Ezt meg redditen találtam:
I got the google translate option back by doing "force stop" on the google translate app.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
antal750
aktív tag
A soul böngésző meg automatikusan fordít ha beállítod.
-
winbox
senior tag
Én is régebben így használtam, de mióta nincs a listában a Circle to Search-el fordítok. Hosszan a navbarra nyomsz és ott jobb alul a google fordító gomb. Igaz, hogy az egész képernyőt forditja, de szerintem ez a legjobb módszer azóta és minden appban működik.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Janaboy #15375 üzenetére
Nekem valamiért nem jelenik meg. Mmint a fordítás megjelenik, de az a samsungos. A google-os nem (hiába görgetek tovább). Anno nekem is megjelent s23-on a második fordítás, csak azóta volt pár reset, és nem tudom mitől nem jelenik meg (a második fordítás, illetve szívem szerint ezt tenném elsőnek).
-
Janaboy
veterán
Ez most is működik.
Csak görgess lejjebb és van egy második 'Fordítás' menü pont is és az a Google fordító.Janaboy
-
MLA
tag
Szia. A Brave böngészőben tudod a Google fordítóval fordítani.
-
colonia
aktív tag
Sajnos azt az Android 14-es frissítéssel kivették.
Ha jól rémlik nyárra ígérték, hogy lesz magyar nyelv is de még nem sikerült megoldaniuk egy olyan dolgot ami már a régebbi verziókban volt és működött.Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
ArthurShelby
addikt
válasz colonia #15369 üzenetére
Köszi, ezt nem ismertem, ez is tök hasznos.
Én arra gondoltam, hogy egy egy szót fordítok csak le. Az s9-en anno egy szót kijelölve a menüben fölugrott pár lehetőség, ha a fordításra mentem, akkor jött a google fordító, ha az internet-fordítóra, akkor a samsung böngésző fordított(igaz, bénán), és ez is tudott magyarul.
-
colonia
aktív tag
válasz ArthurShelby #15366 üzenetére
Tartsd lenyomva a Home gombot a mobilodon (lent közepén) és felugrik a képen látható ablak és ott katt a fordítóra.
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
SL-27
tag
Sziasztok!
Kollégám szeretne telefont cserélni, de az S23 családig nem akar visszanyúlni. Ti itt elég széles a tapasztalattal rendelkeztek a kütyük terén: Az S25 februári megjelenésével nagyjából mekkorra áreséssel lehet számolni az S24 család táján? - megígértem, hogy megkérdezem. KöszönömA bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
ArthurShelby
addikt
Már szenvedek vele egy ideje:
Tudok angolul, de azért a szókincsem véges.
A telefon gyári fordítója nem tud magyarul. Ha letöltöm (az általam preferált) google fordítót, akkor nem tudom másik alkalmazásnál használni, mert helyette mindig a gyári jön fel (pl egy adott szöveg kijelölése után a fordítás-nál nem a google fordító jön elő).
Lehet valahogy a gyárit használni magyarul, vagy a google-t előtérbe helyezni?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
őstag
válasz samu74 #15359 üzenetére
" nem szól olyan dinamikusan"
Ennek az az oka, hogy a bluetooth fejegységek (tisztelet a kevés és drága kivételnek) a 20 éves, alacsony bitrátájú sbc kodeket használják. Feltételezem annak a legalacsonyabb a jogdíja. Ez a bluetooth átvitelben a létező legpocsékabb hangminőséget tudja. Telefon kihangositásra megfelelő, de zenére csak erős kompromisszumokkal. A telefon hiába tud mindenféle csoda bluetooth átvitel, ha a fejegység csak az sbc-t tudja. -
gulyasa
őstag
válasz Yodlaf #15362 üzenetére
Az is okozhatja, hogy elkoszolódott/eltömődött a füleseid vetőcsövén a háló. De ez már offtopic.
Meg lehet próbálni megtakarítani. De ez attól is függ, hogy milyen kialakítású a fülesed, mennyire férsz hozzá.
Az "agybadugósokon" le kell venni a gumiharangot és már látod is.
Ha earbuds fajta, akkor azon nincs leszedhető gumiharang, csak a nyílásba tudsz "behatolni", még óvatosabban kell csinálni pl. valami erősebb szállú ecsettel, kevés izopropil alkohollal, stb.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kcsa
veterán
válasz Yodlaf #15362 üzenetére
Ez esetben más gyártó más telefonjával ellenőrizném Nekem is van gondom BT-n, de ott az appal lesz a gond: ha appról BT-n hallgatok netrádiót akkor elnyomja a waze hangját. Más appal nem olyan durva a helyzet, de ott sem túl hangos a navigáció.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Yodlaf
lelkes újonc
Lehet, hogy van köze. Nekem a bluetooth fülesem olyan halk, hogy egy régebbi, gyengébb minőségű zenét gyakorlatilag nem hallok teljes hangerőn. 70%-tól gyakorlatilag semmit nem enged növelni. És ki van kapcsolva a fülvédelem, és a hangerőkorlátozás is.
Nem rossz a fülem. Túlzott a védelem rajta. -
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Mostanában azt tapasztalom, hogy bármilyen usb c kábellel próbálom tölteni a másfél éves S23-at, csak nagyon nehezen indul el a töltés, sőt az adatátvitel is ha PC-re csatlakoztatom. Az aljzat tiszta, nincs benne kosz. Az a tippem hogy kilazult/kitágult a foglalat.
Van hasonló panasza másnak is? Melyik szervizbe érdemes elvinni, ahol a leggyorsabban cserélik garanciában? -
samu74
addikt
-
Trolee
aktív tag
Jap, lehet tudat alatt volt egy kis turpisság bennem
Sorry az OFF-ért. -
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használ kocsiban android-os fejegységet S23-al?
PX9 a típusa, max. hangerőn sem szól olyan hangosan mint a gyári fejegység szólt, lehet valamit állítani hogy jobb legyen, vagy van olyan app ami tudja magasabbra állítani?
Most Amplifier van rajta.
Köszönöm. -
G@ben
addikt
BÚÉK!
Frissítettem 6.1-re, ami pár beállítást megkavart. A naptárban a vasárnap lett a hét első napja, de át tudtam állítani hétfőre. Viszont a pénteket kékkel jelöli, a szombatot pirossal. Eddig ha jól emlékszem a szombat és vasárnap volt így jelölve. Át lehet tenni, hogy újra azok legyenek a jelöltek?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kalolaci
senior tag
Egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, mindenkinek!
-
őstag
válasz Yodlaf #15336 üzenetére
Ha neked nem kell akkor másnak se kelljen?
Nem bizonyitéknak kell, nem feljelentéshez kell, nem zsaroláshoz kell, nem visszaélésre kell.
Viszont jól jön amikor felhivnak, hogy abc anyagnak nézzek utána, és kellene válasz xy-nak és nincs lehetőségem jegyzetelni. Vagy csak feledékeny voltam és mit is mondott a haver múlt héten, hogy mikor és hol találkozzunk? Vagy asszony mi a fenét sorolt fel reggel, hogy vegyek hazafelé délután? Vagy beszélgetek egy órát a nem velünk élő gyerekünkkkel és asszony felteszi a nagy kérdést, hogy mikről beszélgettetek? És nem felejtem el felsorolni a szóba került témákat, hanem együtt meghallgatjuk a teljes felvételt. És nem azért, hogy számon kérjünk valamit, hogy beleköthessünk szavakba, hanem mert jólesik a feleségemnek is hallania a gyerek hangját. Soroljam még? Felesleges. A gdpr mindezektől megvéd minket. Csak tudnám miért lehet mindenhol konyhakést venni amikor halálra lehet szurkálni vele embereket, meg nyakat elvágni, vagy csak halálra rémiteni. -
-
Technoman
őstag
"Egyesek úgy csinálnak, mintha naponta 8X intéznének hivatalos ügyet, ahol esetleg jó lesz visszahallgatni vagy bizonyítéknak használni a felvételt."
Már csak azért sem, mert egy esetleges jogi vitában nem biztos, hogy a készített felvételedet a bíróság bizonyítékként elfogadná.
1. Mivel beleegyezés nélkül, nem rögzítheted a másik fél mondandóját.
2. Korunk profi YouTube-os DeepFake világában, azt vágsz össze, amit nem szégyellsz.
A pénzintézetek és a szolgáltatok pontosan ezért rögzítik a beszélgetéseket (nekem is volt már vitás dolgom ez ügyben velük, amikor az ügyintéző oltári baromságot mondott. Visszahallgatták a felvételt, elismerték és visszakaptam a jogtalanul levett pénzemet) -
Probert75
addikt
Mert te nem tudsz elképzelni olyan helyzetet, hogy naponta 8X fel kell venni a hívást, akkor mondok neked olyan esetet!
Haverom üzletkötő, naponta több helyet meglátogat rendelés ügyben. De rengetegen telefonon adják le a megrendelést és azért nem fog megállni, hogy lejegyzetelje a rendelést. Bemondja, hogy felveszi a hívást, rendelést, majd az irodába érkezve papírra írja a rögzített hívásból. De rendszeresen elküldi a hangüzenetet egyből a raktárba.
Szóval akad olyan helyzet, alkalom, amikor jól jön a hívásrögzítés.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
-
Yodlaf
lelkes újonc
válasz Lami66 #15310 üzenetére
Minden Samsungban gyárilag benne van a hívásrögzítő, csak az EU régió miatt nem aktív...
Egyébként az új One UI frissítéssel mindenkinek benne lesz, csak be fogja mondani egy hang, hogy a hívást rögzítik. Szóval nem kell majd mókolni. Amúgy sem értem a nagy hívásrögzítés fétist. Egyesek úgy csinálnak, mintha naponta 8X intéznének hivatalos ügyet, ahol esetleg jó lesz visszahallgatni vagy bizonyítéknak használni a felvételt. -
qltsar
veterán
Attol fugg. Tomegrendezveny is lehet tobbfele, pl. maganteruleten (koncert), ahol a jegy vasarlasaval beleegyezel a hely szabalyainak elfogadasaba, ami altalaban ezt reszletezi, vagy kozteruleten tomegrendezveny (pl. tuntetes), ahol pedig a kozteruletre vonatkozo ehhez kapcsolodo szabalyok ervenyesek rad.
Van persze olyan is, hogy kozteruleten maganrendezveny (pl. regi Budavari Sorfesztivalok), ahol ha elkeritett, belepo koteles a reszvetel akkor a hely altal meghatarozott szabalyok ir(hat)jak felul a kozteruleti szabalyozast, de pl. van olyan is, hogy maganrendezveny, kozteruleten pl. Belvarosi Sorfesztival, ahol nincs belepo, es kozterulet, ilyenkor pedig a kozteruleti szabalyozas vonatkozik rad.
-
titán
válasz ArthurShelby #15332 üzenetére
Egyik sem tehetne nyilvánossá ilyen felvételeket a rajta szereplők engedélye nélkül. Kivétel a tömegrendezvény, ahol ez nyilvánvalóan nem kivitelezhető. Én vetettem már le képet ilyen miatt, azonnal leszedték és elnézést kértek.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Gondolom az influenszerek, meg kb bárki közterületen videózhat, de az nem állandó/megfigyelés jellegű. De ilyen mélyen már nem tudom, csak annyit, hogy bonyolult.
Anno velem volt olyan, hogy kikerázva mentem randira, és egy fiatal csaj engem fényképezett a villamoson. Nem voltam annyira boldog tőle. Akkor most a villamos közterület? És az autóm belseje? És akkor már ott van a kívülről nem látható, nagy dobozos autóban forgatott poresz... Nem akarok én szakértő lenni, bonyolult...
Csak azt akartam mondani eredetileg, hogy nekem is sok idő volt, mire megértettem, hogy a gdpr nem ördögtől való.
-
titán
válasz ArthurShelby #15330 üzenetére
Ezt a videófelvételes dolgot én sem értem mire írta. Önkormányzat, bank stb készíthet utcai felvételt, amit megfelelően tárolnak elvileg és nem tölthetik fel sehová. Magánszemély pedig nem figyelheti a közterületet.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Lami66 #15313 üzenetére
Akkor érted meg mi értelme van és miért fontos a gdpr, amikor olyan országban élsz, ahol nincs.
Kínában, amerikában, vagy ausztráliában full más. Pl ausztráloknál aláírsz egy random emberrel egy bérleti szerződést, és másnap már hív az ottani vodafone (és az összes többi otthoni/rezsi szolgáltató), hogy szerződjél le velük, úgy, hogy már minden adatot tudnak rólad. Valahol nagyon kényelmes, de ugyanakkor ijesztő is.
Vagy ugyanúgy ott vannak az internetes sütik.bárhol készülhet rólam videófelvétel, amit aztán bárki felrakhat a netre
Ez nincs így. Egy társasház osztatlan közös tulajdonában lévő folyosójára sem tehetsz kamerát, amit egyébként csak te használsz, és ráccsal 50 éve el van neked kerítve.
Ugyanígy egy privát beszélgetést sem rögzíthetsz jogilag. A térfigyelő kamerákat sem kezelheti bárki, csak a jogilag illetékes. De ha közzéteszed az autó menetrögzítő felvételét azon sem lehet rendszám.Nem azt mondom, hogy én szent vagyok és így minden jó, de én úgy látom, hogy rosszabb lenne (túl sok mindem elszabadulna), ha nem lenne gdpr.
-
Klon
aktív tag
Nem értem ezt a CSC cserét hivás rögzítés miatt...
Én a gyárit használom Cube acr-rel és tökéletesen működik. -
-
-
titán
Az adguard reklámblokkolót érdemes szerintetetk feltenni a telóra, jól végzi a dolgát, nem kavar össze semmit?
-
őstag
válasz RandomName #15311 üzenetére
A banán az, ami akkor látszik amikor fényképet csinálsz. Könnyű védekezni ellene, nem kell a kamerát használni. Leglátványosabban dokumentum fotózással lehet prezentálni, de valójában minden fényképen ott van, csak egy átlagos fotón nem annyira szembetűnő. A hivásrögzítő az amire nekem (és még elég sokaknak) szüksége van. Az unijó meg kapja be. Hangfelvételt nem csinálhatok, de bárhol készülhet rólam videófelvétel, amit aztán bárki felrakhat a netre, hogy a fél világ azon röhögjön, hogyan esek hasra, minden szolgáltató rögzíti a hivásomat és bármely alkalmazás lehallgathat. És aki azzal ringatja magát, hogy semmi nem tud lehallgatni ha nem adok neki hozzáférést a mikrofonhoz mert a mikrofon hozzáférés letiltható, annak a gdpr valóságos imakönyv. Azt meg csak csendben megjegyzem magamnak, hogy az exponenciálisan növekvő telefonos csalások és a hívásrögzítés tiltása között bizonyára semmi összefüggés nincs.
-
TODI1111
veterán
válasz RandomName #15311 üzenetére
-
RandomName
senior tag
válasz Lami66 #15310 üzenetére
Mijaza banán?
Azt vágom, hogy a hívásrögzítés GDPR, de az elvben EU komform, és semmi hivatalos EU FW-s nem kellene, hogy tudja. A többi meg a lázadók egy maréknyi csapata (kína)."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
őstag
válasz qltsar #15309 üzenetére
Vagy vesz egy rendes telefont amiben gyárilag ott a hivásrögzítés. Persze kinek mi a prioritás egy telefon vásárlásakor. Én átmenetileg nem használok hivásrögzitést, de nem mondtam le róla. A Vivo200 minivel meglett volna minden ami ebből a csúcsáron adott középkategóriás S23-ból hiányzik: hivásrögzités és kiváló kamera amiben se banán se lomha záridő nincs.
-
qltsar
veterán
válasz RandomName #15308 üzenetére
En ugyan nem, de aki csinalja, az CSC-t cserel .
-
RandomName
senior tag
válasz qltsar #15307 üzenetére
Ok, tehát még mindig mindig az megy, mint 6 éve, hogy kb szimplán a régiókkal játszotok?
Szerk.::
Kezdem érteni azokat az embereket, akiknek emailt kell írni mielőtt felhívod őket.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
qltsar
veterán
válasz RandomName #15305 üzenetére
Amugy mit csinal a szoftver, ha egy ILO firmware-t felhiv egy EUX, vagy forditva?
Nem elerheto a hivasrogzites ilyenkor? Logikailag ennek kellene ervenyesulnie, mert ha mar egy valakit ved a GDPR akkor minden felre vonatkozik.
Ha SIM kartya szolgaltatoi orszagra lenne rarakva a korlatozas, annak mar tobb ertelme lenne ennek az egesznek, persze akkor is ervenyesulhetne a fentebbi, csak akkor egyszerubb lenne az aktualis csatlakoztatott halozat alapjan beloni, hogy elerheto e a hivasrogzites.
Lenyeg a lenyeg, nincs ez atgondolva rendesen, persze ez elonyos azoknak akik CSC cserevel ennek az elonyet kihasznaljak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz RandomName #15305 üzenetére
Szavakkal nem tudom leírni, mennyire nem érdekel a GDPR
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
RandomName
senior tag
Azt GDPR már nem tiltja? Elvben csak a saját oldalad rögzíthetnéd, mert nem garantált, hogy közlöd a másik féllel a rögzítés tényét.
Vagy változott valami az utóbbi 1-2 évben ezzel kapcsolatban?
Elvben S9 körül ezért vették ki a dual hangrögzítést, és akkoriban talán Thaiföldi/Tajvani(?) romokkal kellett szórakozni, mert abban volt magyar nyelv, meg nem volt tiltás sem."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/