Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
+1 Ugyanez a véleményem. Nekem egy hete van meg, csak pozitív csalódás, mert a kommentek miatt rosszra számítottam. Még egy Xiaomi Band 8-nál is pontosabban mér, heti 2-3x futás is, az volt előtte, most fogom majd először tölteni 1-2 nap múlva, AOD-n kívül minden bekapcsolva, alvásmérés is. Értesítések tökéletesek, nekem 2024. október közepi gyártás, Alzás vétel, hogy ha 1 hónapig kiderül, hogy nem válik be mehessen vissza, lehet benne valami, hogy valamit javítottak, hogy újabb gyártás, de, ha minden marad így, jó társam lesz
A lényeg, hogy én nagyon elegedett vagyok vele az S23-al.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megmaradt az előd minden pozitív tulajdonsága, de nagyobb lett a kijelző és érkeztek új funkciók is.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest