- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Újabb képek az Oppo Find N5-ről
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Ha tényleg használom is, akkor max 4 óra kijelző. Ennyit nem szoktam nyomkodni egy nap, így 1 napot simán kibír nálam, de inkább 1,5-2 napot. Bár jobban szeretem naponta etetni, akkor is, ha még 50%-on van.
Csodák nincsenek... A lényege az volt a tesztnek, hogy a kijelző megvilágításáért felelős ledek sokkal kisebbet harapnak az akkuba, mint gondoltam.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #78695 üzenetére
Ekkor 3%-on volt. A kép nem kamu, csak sakkoztam egy "kicsit". Ez minimum fényerőn volt, de az a vicc, hogy közel max fényerőn is így birta. Azt mondjuk nem volt kedvem a végéig tesztelni, de hasonlóan 5-6 óránál járt 50%-nál.
Akkor van baj, ha átkapcsol az erősebb (= nagyobb fogyasztású) magokra. Ez ellen az energiatakarékos üzemmóddal lehet védekezni. De pl videofelvétellel ezt is le lehet meríteni 3-3,5 óra alatt...A lényeg, szerintem egész tűrhető.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #78692 üzenetére
A Flyme 4.x-et még nem volt kedvem felrakni, valahogy nem tetszik... Igaz, azért ki kéne próbálni, de most nincs időm/kedvem ezzel szórakozni.
Viszont az MX3-at tudom ajánlani! Amitegyébkéntegészjóáronlehetbeszerezniitthonrólhogyrohadjanakmegígysosefogomeladni.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Pont azok? Egy vékony tégla, aztán ennyi... Amúgy az egyik egy péklapát, a másikba meg nem raktak aksit...
Batt: Elrettentést akarsz? Tessék: [link] Mondjuk, érzek némi személyes konfliktust, irigységet a háttérben... De egyszer már újra lett írva a cikk, mert előtte egy "durvább változat" volt fent, konkrét személyek említve stb...
Viszont az egyetlen egy home gomb remekül használható - kis csalással... Mert ugye a vissza műveletet is végre lehet hajtani azzal az egy gombbal, az alkalmazásváltót meg elő lehet csalni egy a képernyő aljáról induló mozdulattal. Ez nálam is így működik, ez a rész szerintem csillagos 5-ös.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Két beosztott beszélget a főnök gyomrában:
-Téged is egészben nyelt le?
-Nem, én alulról küzdöttem fel magam!Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz rankesz #76915 üzenetére
Nem tudom, ti hogy vagyok vele, de én nem úgy választok böngészőt, hogy melyik gyorsabb egy tizedmásodperccel vagy hogy melyikkel van 5-tel kevesebb mikrolag... nálam a legfontosabb az átgondolt kezelőfelület, a könnyű kezelhetőség. Az meg nemigen szokott megváltozni azért, mert másik telefonon nézed...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Reggelt!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz philoxenia #71638 üzenetére
És ha egy cégnél - aminek hétvégén is nyitva kell lennie, és tegyük fel, hogy egyszerre elég egy ember az üzletbe, mindegy ki, de valakinek mindig ott kell lennie - 2 ember dolgozik, abból az egyik "nem dolgozhat vasárnap", akkor a másik egyszer sem tud majd hétvégén kirándulni a családjával, mert ő vasárnapos?! Na meg az lesz a szép, amikor 2-ből 2 tart pihenőnapot, és egyiket se lehet majd ezért kirúgni. Én csak ezt nem értem.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
MediaTek - így jobb?
Létezik. De le merném fogadni, hogy jön(nek) még meizu telefon(ok). Például egy exynos procis darab. Remélhetőleg exynos 5433, és nem "csak" egy 5430 (ahogy régebben a "hivatalos pletykák" szóltak).
Már csak azért is, mert most ennél az MX4-nél egy szót sem ejtettek a DAC-ról. Pedig a Meizu-nál mindig is nagy szerepet fordítottak a hangminőségre. Ha az MX3-nál is jobban szólna (ami szerintem így is kiemelkedő a mobilok között), biztos nem hagyták volna szó nélkül. Na meg jött már egy pár "MX4" screenshot QHD+ felbontással úgyhogy lesz itt még Meizu teló - elvileg még az év vége előtt.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz maggi1886076 #71213 üzenetére
A xiaominál már változott is, (assz'em) a wayteq és az extreme digital jóvoltából. Bár azt nem tudom, hogy csak a szállítást vállalták be, vagy ténylegesen ők javítják, de gondolom utóbbi.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz maggi1886076 #71209 üzenetére
Jah. Jövő hét kedden jön az MX4! Félek, hogy elcsábulok...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz beast27 #70842 üzenetére
2 hónapja használok egyet... Mire vagy kíváncsi?
Nekem nagyon tetszik. Kijelző gyönyörű, zenélésre tökéletes, akku tűrhető, sebesség azért lehetne jobb - nem is a folyamatossággal van baj, csak (számomra) lassúak az animációk, kicsit lassan reagál, kamera - videofelvétellel nem vagyok kibékülve, de fotózásra bőven használható, és ha valakinek erre áll fel, hetente töltheti rá a frissítéseket (android 4.4.4). Engem az első kettő tulajdonság fogott meg igazán a kinézete és a Flyme OS mellett.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #70227 üzenetére
Igen, ahogy sokan megbámulják a fogyatékkal élőket is...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz maggi1886076 #70215 üzenetére
Jah, csak azért mert közben a meizu megcsinálta a Flyme-t nexusra (meg S4-re ha jól tudom). Bár igaz, 2 SIM-et az se tud varázsolni a telóba.
Mondjuk egyelőre eléggé csak zárt béta cucc... De múltkor láttam, hogy lehetett jelentkezni tesztelni. Kínai nyelvtudás előny...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz hackeeeee #69572 üzenetére
Én használtam, pontosabban használom... Igaz, hogy meg lehet szokni, de egyáltalán nem furcsa utána visszatérni 4,5"-ra. Más a fogása... Az első "visszatérésnél" ugyanaz játszódott le, mint amikor áttértem a 5+"-ra - majdnem elejtettem. De aztán ugyanúgy mindent meg lehet csinálni kis kijelzőn is. Max annyi a különbség, hogy 1-1 facebook post vagy sms nem 2 sor, hanem 3. Na bumm... Amit meg kínszenvedés olvasni a 4,5"-on, az még 6"-on is az lenne szvsz.
Persze azért tetszik az MX3 is, de nem ellenkeznék, ha valaki ki akarná cserélni egy ugyanilyen telóra - kisebb kijelzővel.Ettől függetlenül megértem, ha valakinek ez tetszik, kell (bár azt nem, akinek emellett van egy "nagy" iPad-je ), de én a gyártók helyébe azt csinálnám, hogy ugyanazt a telót kiadnám 2 méretben. De akkor tényleg úgy, hogy a kisebb készülék nincs lebutítva, ugyanazt tudja, mint a "nagytesó". És akkor mindenki kedvére választhat. Na meg kiderülne, hogy az emberek tényleg a nagyobb kijelző miatt veszik a péklapátokat, vagy csak azért mert ezzel együtt 3-mal több pontot dob az antutuban.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #68095 üzenetére
Bizony, egy hibája van annak a telónak. Mindig elfelejted, hova tetted a töltőjét mikor utoljára szükséged volt rá. Anyám 3 hetente tölti.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Sőt, ilyet sem tud. Megyek, veszek is egy S5-öt!
(#65511) Lecs@: Kínában csak 80k.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #65273 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe! Persze a telekomból simán kinézi az ember, hogy emelik az árakat...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Gyerekek, ülök a buszon, és "gyökkettővel" megyünk. Nem vicc, a gyalogosok mennek el mellettünk. Most indultunk az árpád hídtól, szerintem fél óra, és át is értünk budára!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #61873 üzenetére
Lehet. Én nem nézem, csak tippeltem, miről lehet szó.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Mi van itt?! Lila háttér, szareldzsí... Kicsit nem figyelek, oszt' mindenki meghülyül?!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz Cyberpunk #57948 üzenetére
Az iOS billentyűzete elbújhat a mai droidos billek mögött. Ezekhez képest alig tud valamit korrigálni, és ha javít valamit, azt is rosszra. Pl az igekötös szavakat mindig kettészedte. Úgyhogy - egy gyors próbálás után - az volt az első dolgom, hogy kikapcsoltam. Bár most kipróbáltam, és egyet se szedett ketté... Lehet, hogy tanult tőlem az elmúlt fél évben. Ezért mondjuk jár a piros, de alapból sokkal butább, mint a droidos társai.
Egy dolog tetszik benne, a kinézete. A betűk szépen el vannak különítve egymástól, és nincs is mellettük semmi sallang (pl ctrl+ karakterekek, írásjelek). Szerintem az telefonméretben csak zavaróbb, mint hasznos, elvonja a figyelmet a betűkről, amit azért jócskán többet használ az ember.
Mondjuk tabletre pont jó ez a billentyűzet (az automatikus javítás kikapcsolása után). Szerintem ekkora méretben úgyse állsz le swipe-olgatni, hanem leteszed magad elé, és két kézzel gépelsz, mint pl pc-nél. A gyors ékezet is nagyon király, így tényleg olyan, mintha teljes magyar kiosztása lenne, tabletre tényleg nem láttam még jobb billt.
De mobilon (iPhone-on) gyors ékezet sincs (igaz, JB után megoldható), és olyan kis méretben jól jönne az automatikus javítás csak kár, hogy olyan buta, legalábbis vannak nála sokkal okosabb megoldások is a play store-ban.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Mi ez az állatkert itt már megint?!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
#cica
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #57032 üzenetére
Igen, sok dologban újítanak, de azért van jó pár terület, amin "kivárnak". A kijelzőnövelés pl ilyen. És igen, megléphették volna - de minek, ha így is veszik?!
Egyébként az adok +1 sor ikont az lehet egy lépcsőfok, mint a samunál az S2. Szóval lassan jön a tepsi iPhone.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #57029 üzenetére
És az nem lehet, hogy az Apple csak szépen megvárta, amíg a többiek kitapasztalják, mit bírnak el a fogyasztók? Na meg a samsung évente növeli a kijelző méretét, az apple 3-4 évente. Ez miért baj? Te is azt írtad, hogy van egy réteg, akinek nem kellenek ezek a tepsik... Hát, az apple ezt a réteget szolgálja ki. És láthatóan eddig nem megy annyira rosszul a bolt. (Most azt ne vegyük ide, mennyivel több android fogy, mert annak a nagy része csak a low-end kategóriából kerül ki, mint pl most a windows phone-nál a lumia 520. (Én pl vettem volna vagy 4-et! )
Az Apple-nek még mindig jól megy a szekere, majd ha úgy gondolják, meglépik ők is a nagyobb kijelzőt.
Bár azért vicces, hogy évről-évre jönnek a pletykát a tepsi iPhone-okról, azok évről-évre "egérmozik" maradnak, és aztán évről-évre így is veszik őket.Én amúgy azt várom - és az lenne mondhatni "új" a mai helyzetben - hogy kidobnak 2 iPhone-t csontra ugyanazzal a hardverrel, csak 2 méretben (2 eltérő kijelző mérettel), ahogy ezt az iPad-nél is tették. Akkor nem lenne sírás a nagy kijelzős iPhone után, és nem lenne sírás, hogy a "mini" miért kap gyengébb hardvert, ahogy az a droidnál látható manapság. Ezt szerintem tavaly nagyon jól csinálta az Apple az iPad-nél, és ha van egy kis eszük, az iPhone-nál is meglépik ugyanezt.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #57019 üzenetére
B+, és a többi gyártó tavaly meg tavaly előtt meg azelőtt stb... miért nem adott ki 5-6"-os telefont?! Miért "csak" 3,5-4"-os telókat csináltak?! Nem az (volt) szerintük az ideális méret?!
Értem én, hogy az Apple ezt kommunikálta, hogy a 3,5-4" az ideális, de ha a samsung is kidob egy 4"-os telefont (pl SGS, és akkor még az volt a legnagyobb), akkor ők ezzel nem ugyanezt kommunikálják?!
Na meg a samsung külön kategória... Kb nincs olyan piaci rés, amit ne fednének be egy újabb S3/S4 kinézetű műanyag vacakkal. Kis kijelző, nagy kijelző, gyenge/erősebb proci/kamera, kevesebb/több ram és ezek végtelen permutációja... A többi droidos gyártó meg csak megy utánuk...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Egyébként ezt annyira nem értem... Szinte az összes droidos gyártó folyamatosan növeli a képernyő méretét, erre ha az apple is megnövelné, az már ennyire "vicces"?! Jajj persze, mert sokak szerint a 3,5-4" az ideális... Hát, erre csak annyit tudok mondani, hogy biztos van egy csomó olyan Apple user/szimpatizáns akik nem bánnák a nagyobb kijelzőt. (Pl én. ) De amúgy is... Régen az SGS is csak 4"-os volt. Akkor most a samsungot is röhögjük ki, hogy ők komolyan gondolták, hogy a 4" az ideális méret?! És az rossz szöveg, hogy azóta fejlődtünk, haladni kell a korral, növelni kell a kijelző méretét... mert ez hülyeség. Nem kell. Akkor kukázzuk a hagyományos (nyomógombos) telókat?! Nem. Van akinek az kell, mert csak alap funkciókra használja a telefonját. Persze, érthetetlen... Hát, én meg azokat nem értem, akik azt hiszik, hogy az 5-6"-os kijelző nagy, és azon már milyen jól lehet netezni, filmet nézni. Nekem a normális netezési élmény a 9,7"-os iPad-nél kezdődik és valahol a 23"-os monitoromnál fejeződik be, a filmnézés meg még csak itt kezdődik. Ehhez képest egy note 3 is vicc, egérmozi, stb...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
A Desire család egy hullámvölgy volt... Akkor kellett SGS-t venni! De előtte a Hero szerintem nem volt rossz, és akkor a winmo szériát még nem is említettem amit kb a htc tartott életben a TouchFLO 3D-vel... Diamond2, Touch HD... ezek akkor nagyon tetszettek, de még lehetne sorolni...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
(Még mindig) Tisztában vagyok vele, hogy manapság a samsung a menő, mert a csapból is az folyik, de szerintem ez még nem von le semmit egy HTC termék értékéből. A vezetőséget, marketing részleget minősíti, de ez már más kérdés. Attól, mert kevésbé reklámozzák, attól még nem lesz "használhatatlan". Én csak ezen "akadtam fenn".
Meizu MX3 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest