- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz ProEvoFan #1754 üzenetére
Azért az S23 fluidságát ne várjuk már el az A54-től....
Nem egy kategória a kettő főleg ha volt előtte volt S szériás Samsung a kezedben.
A szoftvert folyamatosan finomítják de a hw is meghatározza a rendszer sebességét ugye tehát mindig valamivel lassabb lesz egy A széria, mint egy S széria így dönts majd a vásárlás során.Ezt leszámítva nagyon jól sikerült az A54 szerintem és megállja a helyét a hétköznapok során.[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
Feltételezem még van garanciád....
Biztosan bevinném szervizbe, hogy mit mondanak a kollégák erre a problémára.
Példák igazolják ennek a telefonnak pont a dupláját kéne az akkujának kibírnia ha minden rendben van vele. Nálad valami nagyon mellé ment lehet gyárilag hibás akkut kaptál de ezt csak bevizsgálással tudják megállapítani. -
csaba1203
addikt
válasz stewe780 #969 üzenetére
Jelenleg egy S10+-ot használok és hidd el megtehetném, hogy bármire lecseréljem....
De sajnos S szériában nincs alternatívája. Sokan vannak így velem együtt és ki kell jelentsem az S10-es széria volt a Samsung utolsó mohikánja.Azóta nem képesek összerakni egy épkézláb felső kategóriás telefont.
Ha valami oknál kifolyólag nekem is váltanom kéne biztosan az A54-et venném és nem ez lenne az első A szériás telefonom. -
csaba1203
addikt
válasz stewe780 #953 üzenetére
Az S23-ak és S22 banán effektje sajnos nem szoftveres hiba így csak a hw cseréjével tudnák orvosolni az pedig rengeteg pénzébe kerülne a Samsungnak....
Az A54-ben teljesen más az 50Mp-es érzékelő itt egy Sony IMX 766 lett beépítve ami banánmentes képeket tud lőni.
Az elmúlt években elég sok bakot lőtt a Samsung az S szériával, ami az Apple malmára hajtotta a vizet.
Ezek a szoftveres varázslatok csak kozmetikázzák a hibát de nem szüntetik meg.
Személy szerint ebben a 3-400000-es árkategóriában lennének azért elvárásaim. -
csaba1203
addikt
Szíved joga másolgatni de a kollégáknak sincs jó tapasztalata velem együtt erről...
Nem szoktam évente telefont cserélni. Mire eltelik 3 év a hw-ek is rengeteget fejlődnek.
Nem biztos, hogy egy régebbi program ugyanúgy fog futni vagy fordítva szóval benne a hiba lehetősége. Nekünk van időnk, türelmünk neked nincs de nincs is ezzel baj, hisz nem vagyunk egyformák. -
csaba1203
addikt
válasz Cobretti13 #822 üzenetére
Igen mindenben előrelépés lesz a régi telefonodhoz képest....
Melyik változat kerül ennyibe 8/128 vagy 8/256? -
csaba1203
addikt
válasz szellemmaszk #817 üzenetére
Rossz véleményt elég egyszer leírni én szerintem mindenki megértette velem együtt....
Vitatkozni viszont nem akarok tovább, mert ez meddő és inkább rombolja ezt a fórumot.
Az építő jellegű hozzászólásaid pedig majd szerintem a kedvenc Xiaomi fórumaidban élheted majd ki remélhetőleg.
Részemről zárva.
Egy elégedett Samsung felhasználó vagyok és leszek a jövőt illetően is. -
csaba1203
addikt
válasz szellemmaszk #806 üzenetére
Soha nem venne rá az ingerencia, hogy bármelyik Xiaomi fórumban trollkodjak pedig nagyon jól menne nekem ez a dolog elhiheted...
Amúgy nincs hibátlan telefon de az ismétlődő megjegyzéseidre itt senki sem vevő.
Megértettük az első perctől, hogy neked nem jött be a Samsung, mint márka.
Ha huszadjára is közlöd ezt csak más formában ez már szerintem szánalmas de lelked rajta. -
csaba1203
addikt
válasz szellemmaszk #800 üzenetére
Azt írtad fentebb nem rontod tovább a levegőt a csoportban....
-
csaba1203
addikt
válasz szellemmaszk #755 üzenetére
Nem vagyunk egyformák hála a nagy kaporszakállúnak.....
Személy szerint az a típus vagyok, aki be tudja áldozni az akkuidőt a felhasználói élményért és rendszeres frissítésekért cserébe és az elmúlt 6 év alatt csak Samsung készülékeim voltak vannak és abszolút nem érdekel másik márka még csak egy próba erejéig sem. -
csaba1203
addikt
válasz szellemmaszk #753 üzenetére
Szerintem tudat alatt nem is akartál Samsung-ot venni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest