Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano33
csendes tag
Sziasztok.
Régóta figyelem a fórumot és meglepődtem a frissítés problémákon és csatlakozom az előttem szólóhoz. Az hogy melyik európai országban vettem egy telefont annak semmi köze nem lehetne szoftverfrissítése. Ha egy hosszabb külföldi tartózkodás alatt a telefonom meghibásodott nem fogja megjavítani senki mert haza kell jönnöm Magyarországra? Én a Konzolvilág nál vettem mert akkor épp ott volt a legolcsóbb bekapcsolás után azonnal frissült és azóta is folyamatosan frissíti magát. Biztos vagyok benne hogy ez is valami külföldi termék hisz csak bolti garancia van rá. Az embereknek több idejük energiájuk lenne a fogyasztóvédelemnél be kéne perelni az egész samsungot úgy ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- The First Berserker: Khazan
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest