- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár nem engem kérdeztél, de ha új rendszer kerül a készülékre, akkor ennek megfelelően igyekeznek a fülesek szoftverét is optimalizálni, hogy elkerüljék az esetleges instabilitást, és biztosítsák az új trendekhez és funkciókhoz való alkalmazkodást – még akkor is, ha ezek utólag kerülnek be. Ilyen lehet például a térhangzás optimalizálása (Buds 2 Pro).
-
-
GoodSpeed
addikt
Nemcsak arról van szó, nyelvfüggetlenül is igaz az, hogy kikapcsoló gombra tenni, felesleges, és ráadásul még kontraproduktív is, ugyanis az emberek jelentős része reflexből arra használná a gombot, amire való is: kikapcsolásra, és nem arra, hogy meghívjon egy AI-t, legyen az Bixby, vagy Gemini, aztán bepötyögje neki angolul vagy más nyelven, esetleg hangutasítás formájában kérje, hogy ugyan kapcsolja már ki a telefont, vagy indítsa újra. Bepötyögni nem kell külön magyarázni szerintem, hogy milyen időt rabló megoldás a a klasszikus módhoz képest - meg felesleges is -, hanggal elérni is macerásabb, és arról nem is beszélve, ha idegenek vannak körülötted, fura tekinteteket is fog szülni a mutatvány!
Persze most ez kezd a gyártók részéről erőltetve lenni. A Xiaomi/POCO vonalon is bevetették ezt a dolgot, két különbséggel: az egyik nyilván az, hogy nem a Bixby-t, hanem a Google assziszenst hívta, a másik, hogy ott ha hosszan tartottad nyomva a gombot, akkor feldobta a kikapcsolás menüt.
-
GoodSpeed
addikt
Az oldalsó gomb a Bixby-hez volt hozzárendelve Android 15-ig alapértelmezett beállítások szerint. Android 15-től váltotta a Gemini. Szóval innentől eléggé közel kerültek. Ja és a Bixby személyi asszisztens, ami eléggé rokonságban van feladatkörileg a Gemini, Copilot, ChatGPT és egyéb AI modelekkel.
-
-
GoodSpeed
addikt
Megtalálta zsák a foltjat.
Mondjuk lehet kellene egy S25 Ultra ...
Nem tudom miért fáj nektek kettőtöknek ez, hogy valakinek nemcsak egy, és nemcsak A osztályos mobilja van, hanem S osztályos is...Csak eléggé feltűnő ez az ellenségeskedés.🥹
Persze mindenkinek nem lehet az ember szimpi... -
Toncos
tag
Hát, nekem sem fér a fejembe... Ágyban aludtam el vele sajna, azt még el tudom képzelni, ha nagyon akarom, hogy ráfekve összenyomogattam valami gombkombinációkat, és belépett download mode-ba, de hogy ne lehessen kihozni belőle... Ezért próbálom nullázni a szoftvert, hátha ott makkant meg valami, és nem a hardverben.
#10977 GoodSpeed
Magyar boltból vettem (viszonylag nagyból), azt hittem, alapos voltam, és jó üzletet kötök, de sajna nem... Visszavett készülék volt, így hiába mondtak anno nekem szóban bármit, végül lepattintottak a garival (mert "használt" a készülék). És utólag már elismerték, hogy szürkeimportos cuccot árulnak, és hogy "nem mondhatnak ki bizonyos dolgokat", hiába kérdeztem.
Hogy ezzel akarok-e kezdeni valamit, majd meglátom, most egyelőre minimalizálni próbálom a pénzügyi bukót. -
-
GoodSpeed
addikt
Ami egyébként a Samsungnak sem jó, mert ezek a felhasználók akkor cserélnek telefont, amikor az akksi megnyuvvad . Mondjuk 6- 7 évig egyébként sem bírja az akkumulátor. A másik része, hogy az ilyenek miatt vannak a szoftverfejlesztők gúzsbakötve, mert ha nagy változások vannak, akkor elvesznek a lamerek
-
-
-
-
-
-
Buék
Azért funkciók terén lenne még hova fejlődni .
-Az adaptív időkorlát tovább fejlesztése
-Inteligens töltés vezérlés és annak automatikus szabályozása .
-Kommunikáció , rendszer szintű integráció . Olyan alkalmazások, mint a Tasker, ami tudjuk hogy képes és lehetővé teszik a Wi-Fi, Bluetooth és mobiladatok automatikus engedélyezését vagy letiltását meghatározott feltételek alapján, például helyszín vagy időpont szerint. Csak ezt kellene valahogyan az androidba integrálni még okosabb köntösben .
-Kijelző alatti kamerarendszer(ek)
-Szilícium-szén akkuk teljes kifejlesztése , minél kisebb méretben a legnagyobb energiasűrűség , leggyorsabban feltölteni minimális degradáció mellett .
- Készítsen kávét és reggelit . -
GoodSpeed
addikt
De, nos ezt én magam is így gondolom. Most már ott tartunk hogy már csak azért is, hogy gyüljön a strigula beleírnak olyanokat hogy memóriaoptimalizáció, egyéb rendszeroptimalizáció, energiatakarékossági optimalizáció.
Nem gyorsítani kellene a főverziónak kamuzott, valójában ráncfelvarrásokat, hanem visszatérni a 13 évvel ezelőtti modellhez. Akkor még ugye harmatgyenge hardverek voltak, és rengeteg megvalósításra váró dolog volt szoftveres úton is. Most egy olyan fázisban vagyunk évek óta,ahol sem hardveresen sem szoftveresen nincs akkora pörgés. Ez már legalább 3 éve így van. A szoftveres megtorpanás látványosabb mint a hardveres. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest