Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az SS azért elég sok mindent megold, így lényegesen kevesebb dolga van az embernek. Különösen igaz ez akkor, ha Samsungról Samsungra vált.
Nem akarok gonoszkodni, de nálad majdnem szervizbe küldte az A54-et

-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Az SS azért elég sok mindent megold, így lényegesen kevesebb dolga van az embernek. Különösen igaz ez akkor, ha Samsungról Samsungra vált.
Ahogy írod, a banki alkalmazások, a streamingszolgáltatások és a különféle szolgáltatói appok tudnak igazán macerásak lenni.
Google-, Samsung- és Microsoft-fiók esetén viszont többnyire elég bejelentkezni, majd exportálni és szinkronizálni az adatokat.
-
válasz
Aweriot
üzenetére
Örülök, ha segíthettem, írd majd meg, hogy hogyan sikerült léci
.Na az ilyenek miatt is utálok új mobilt venni.
Nálam ez eddig mindig úgy volt, hogy az utóbbi időben már én is egyre nehezebben viselem, de mindig úgy döntök, hogy 0-ról kezdem el belakni. Ha eltérő a gyártó, akkor még benne van, hogy esetleg azokat is átvinni, amelyek az adott gyártó saját appjai, és amik nem is kompatibilisek.
#13397aprokaroka87: Abban, hogy minden flottul megy abszolút nem hiszek. De a legnagyobb szívás a banki appal szokott lenni, mert az borítékolhatóan nem fog működni így.
Az még Samsung és Samsung között Samsung SS-szel sem fog menni.
Aztán ott vannak a Streaming szolgáltatós appok, amik rinyálnak, hogy új készülékről vagy bejelentkezve ...
-
válasz
Aweriot
üzenetére
A legegyszerűbb és legjobban működő módszer a Google saját adatátviteli rendszere. Az új Motorola készülék beállítása során automatikusan felajánlja az adatok másolását a régi Android-eszközről. Ehhez csak kábelre van szükség, amely összeköti a két telefont - ez az ajánlott módszer. A Google Biztonsági mentés segítségével a Samsung telefonodon előzetesen mentheted az adatokat (Beállítások > Google > Biztonsági mentés), majd az új Motorolán visszatöltheted
Perplexity
#13394Aweriot: Ez a Google féle van, elvileg megcsinálja, de az eredményt nem tudom, hogy milyen lesz.
De a bejelentkeziket nem fogja. Főleg a sok kétlépcsős azonosításos app esetében. Meg az Internet Banknál sem.
-
-
Srácok! Androidon belüli költözésre van valami jól bevált cucc? Samsung - Motorola vonalon. A lehető legkevsebb szívással szeretném letudni.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ja, hát igazából azt is csodálom, hogy két fő verzió frissítés be van rá ígérve. Nagyon gyenge az egész.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ááá csak annyi a sztori, hogy mikor éppen fényeztem at S24 FE-t, Skod bírta,hogy akkor ő mit mondjon az S25 Ultrával? 🤣
Hirtelen gondoltam rákeresek már, hogy mennyi az eltérés a normál S25-höz képest, és GSMArena-n nézegettem, akkor q kereső mező dobta ki a klón csodát, csak erősnek éreztem poénkodni, hogy megtaláltam Skod az S25-ösödet.🤣 -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Kerestem Skod S25 Ultráját és akkor találtam :XD
-
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
4Ki kellett takarni valamit rajta még. 🤣
S25
-
Skod
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
S25 volt a képen
-
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi, azt láttam, csak nem gondoltam, hogy közös. 🤣
-
-
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az S24 FE-nek fix a helye. 😊
Köszönöm szépen. 😊
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Megint igazam lett
De amúgy sok örömöt hozzá
-
Eljött ez az idő is, tegnapi meglepi. ❤️
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kék pöttyöt egy jó megoldásnak találom .
-
Jack Oneill
veterán
Android újítás.
[link] -
válasz
Lord Amper
üzenetére
Nem értem miért lett a felső kategória kiváltsága egy filléres technológia.
Akkor most ülj le, meredj rá a falra és gondolkodj 2 percig.Ha nem ment akkor meg csergess meg és elmondom.
-
Lord Amper
aktív tag
-
-
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Meglátjuk mivel lesz jobb az A57 de ha tényleg nem sokkal akkor nekem is A58 lesz
Anyum most kap holnap karácsonyra A56-ot azt tesztelni fogom mert én állítok be neki mindent
Sajnos a 6000-es akku meg wifi6 160Mhz nagyon jó lenne
Proci vélhetően elég erős lesz ott nem hiszem hogy hátrány lenne. Gyors töltés sem érdekel 45watt bőven elég 33wattos PD töltő van otthon mindenkinek egyelőre nem tervezek gyorsabb töltőt venni -
Jack Oneill
veterán
[link]
Megújul a Store. -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem elsődleges klasszikus értelemben inkább legerősebbet kellett volna írnom. Az A54 hagyja el 10-ből 9x a lakást.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem is igen tudnám áthidalni ha az A54 lenne az elsődleges telefonom, már régen váltottam volna minimum A56-ra, de lehet A55-re is.🤣
-
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
Az A57-ről érkező hírek kapcsán bennem is felmerült, hogy megvárom az A58-at. Akkor még negyedévente kapni fog frissítést az A54, így minden bizonnyal a leghosszabb ideig üzemben lévő okostelefonommá válik. Egyébként, már jelenleg is az talán.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
-
-
-
dzf007
senior tag
Karácsonyra, sok szeretettel! 😊😇
-
Jack Oneill
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 🙂
-
TeeJay
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Sosem használom a többi szenzort, nekem bőven elég lenne 1 hátsó kamera csak mondjuk 1/1,2" méretű meg optikai stabilizátor elé
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Én is maradok szerintem android fronton a samsung mellett, bár tetszenek a motorolák is, de itt legalább amit meg tudok oldani iphone alatt, azt meg tudom itt is. Meglátjuk milyen lesz az A57, de lehet én csak majd A58 környékén fogok váltani. Meglátjuk....
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
-
Szeretet és béke! -
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Legyen az év vége legalább olyan megbízható és kiegyensúlyozott, mint egy A54-es a mindennapokban.
-
Skod
senior tag
Boldog Karácsonyt!🎄
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lényeg hogy Sony szenzor legyen, nekem az A54 bőven jó
Rengeteg buli videót csinálok 1080p30-ban H265-ben
3 órát végig videózok és még mindig bírja a telefon akkuja úgyhogy tökéletes
Remélem az A57 előrelépés lesz nem hátra
-
unravel
őstag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Nekem nem rutin van erre.
Google Térkép helymegosztás tud olyat, hogy ertesit ha XY megérkezik, vagy elhagy adott helyeket.
-
Sungoo
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mintha én írtam volna. Szintén mindkét platformon. Annyi a difi, hogy én a csokit rozé fröccsel váltom ki.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A54
50MP Sony IMX766 / Samsung S5K GN5
12MP Samsung S5K3L6
5MP ?
32MP Selfi Sony IMX616A56
50MP Sony IMX906
12MP Sony IMX258
5MP ?
12 MP Selfi Samsung ISOCELL S5K3LCA57
50 MP Sony IMX906 / ISOCELL S5KGNJ
13 MP ISOCELL S5K3L6 Samsung
5 MP GalaxyCore GC05A3
12 MP Selfi Samsung ISOCELL S5K3LC.GoodSpeednek igaza van, nagyelőre lépés megint nincs.
De legalább a jóslatom bevált és igazam lett

-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A56 újratöltve kb... gondolom az A56-ban megugrott dizájnváltást nem egy körre tervezték, így az A57 is kb így fog kinézni valószínűleg. A kameránál meg a főszenzor nem változik.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
De ezt most honnan tudjuk? Meg egyébként az A3x-nek van honnan feljönnie nem?
-
Ha olyan az életviteled, akkor nagyon jó a sima töltés. Este felteszed, este pedig leveszed. Samsung telefonoknál, mint az A54 esetében is, a kívánt maximális töltöttségi szint elérésekor amúgy is automatikusan le fogja állítani a töltési ciklust. Ezt én amúgy nagyon szeretem benne.
-
Jack Oneill
veterán
Az milyen mar, hogy az A37 uj kamerat kap, újabb sony szenzort, mig az A57 marad ugyanaz.
-
kugli
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az új telónál azt gondoltam hogy használni fogom a gyorstöltő funkciót,soha nem nézegettem mennyi idő mire vissza vesz a töltési sebességből,csak örültem neki hogy tényleg gyorsabb. Viszont cserébe melegedett is rendesen,legalábbis az én készülékem. Így inkább kikapcsoltam és normál töltést használok.
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
Sajnos nekem egyetlen POCO-m volt, de annak sikerült elérnie, hogy a minden korábbinál gyorsabban eladjam. Ennek három oka volt:
1. a Samsunghoz képest rövid terméktámogatás
2. A továbbra is kaotikus frissítési politikájuk
3. Már akkor elég erősen be voltam ékelődve a Samsung ökoszisztémába.Az talán sokat elmond, hogy az A54 és a POCO X6 PRO 5G terméktámogatása ugyanabban az évben jár le, miközben az A54 régebbi volt.
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
Reklámok, új frissítések, a régi, jól működő funkciók eltűnése, vagy elrontása, gyorsan megszűnő támogatás, valamint a platformon belüli szoftverinstabilitás.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem volt poco-m, xiaomi-m is és szerettem is őket, de pár dolog hiányzott, ami a fent említett két gyártó viszont tud. Frissítés, vélt vagy valós biztonság, ökoszisztéma.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az tényleg nem érdemi különbség... Én extra lassúnak nem érzem a töltést. Ritkán kell "vésztölteni" a telefont. Mindig van időm rendesen feltölteni. Max utazáskor, ha sokat fotózok és lemerülök, ott jól jönne egy dinamikusabb töltés. Hétköznapokon nem hiányzik igazán.
-
Skod
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
A Samsungnak az Apple a konkurenciája. Amíg az Apple nem lép ez ügyben, a Samsung sem fog.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Páromnak valami Xiaomi izéje van, az 10 perc alatt 40% körül van. Na olyat szeretnék én is
-
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Aweriot
üzenetére
A töltéssel elvagyok, a drótnélküli töltés se hiányzik igazán. Egy kicsit erősebb proci, egy nagyobb aksi nekem elég lenne. Persze kinek, mi. Az iphone olyan mint a titanic, ott sokszor jól jön a drótnélküli töltés a kocsiban, ez tény... Meglátjuk mit hoz az A57, de nem sok innovációra számítok a samsungtól. Mégiscsak a középkategória a cél, nem adhatják a hasznos dolgokat oda a középkategóriában...
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
Az A54-ből szvsz két dolog hiányzik. Qi, meg normális gyorstöltés. Előbbi az árszinten nem elvárható, utóbbi bőven.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-OFF -
Kedvenc telefonom a mai napig az iphone se (2016). Megvan még és nosztalgiázni is szoktam vele rendszeresen. Most egy 13 mini-t gyűrök, csak annyira túl vannak árazva, hogy csak na.
-/OFF-Az A54 árkategóriája teljesen vállalható, de egy pár újdonságot még elbírnék ezért az árért. Kicsit nagyobb akksi és egy normálisabb proci. Laggból azért akad bőven ennél a telefonnál... De tény, mindkét oldalt szeretem valamiért és a kettő között váltogatok. Ha nem lenne írtózatosan drága az iphone, akkor lehorgonyoznák amellett, de ha a samuból az A szériánál maradok, órával együtt legalább ~200-al olcsóbban kijön egy telefon+okosóra kombó, ha samuhoz samu órát, iphone-hoz pedig apple watch-ot veszel.
Bocs az offért, ha valakit zavar, de azért ez is kötődik az A54-hez, még ha lazán is....

-
válasz
bodorjanos
üzenetére
iPhone SE (gen1) óta én is Apple-felhasználó vagyok. Jelenleg is van iPhone-om és iPadjeim , így pontosan tudom, milyen a „szürkezónát” képviselni, egyik táborhoz sem kötődsz igazán, mégis mindkettőhöz egy kicsit.
A frissítésekhez is úgy állok hozzá, hogy nem figyelem őket különösebben. Amikor jönni akar, majd jön! Minden technikánál így vagyok vele. Nem erőltetem. Sem Windowson, sem más eszközökön nem szeretem az újratelepítést; ahhoz nagyon nyugodt hangulatban kell lennem, mert ezek a dolgok hamar fel tudnak húzni. Ilyenkor pedig mértéktelen mennyiségben pusztítom magam körül a csokikat.
Itt a legjobb múltkori példám az A54-gyel kapcsolatban, kétszer kellett FR, mire minden rendbe jött a hívásproblémám miatt.
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
Hát... most lehet egetverő blődséget mondok de ha Geminit megkéred ő nem tud ilyet?
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
isti732712
üzenetére
Akkor nem csak én vagyok ilyen lökött, hogy naponta akár többször is ránézek. Ez már kényszer cselekedetté nőtte ki magát nálam

-
bodorjanos
aktív tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Lehet a samsung find, vagy google keresési progiját is lehet erre használni... Lehet ágyúval akarok verébre lőni...

-
isti732712
aktív tag
Nem nagyon jön A54re frissítés.
Pedig minden nap nézem... -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem nem egyszer ez volt a gátja egy telefon leváltásának. Annyira utálom azt amikor van valami app ami szökőévente egyszer kell és pont nem vagy bejelentkezve amikor kéne mert tökre elfelejtetted. Mondjuk telefon költözésnél csak Win újratelepítés a rosszabb.
-
bodorjanos
aktív tag
Hogy ne legyek teljesen off, csinált már valaki olyan rutint, hogy egy hely elhagyásakor, vagy egy fogadott sms elindítja a google maps-ban a pozíció megosztását?
Még nem néztem utána, hogy mennyire lehet ilyen szinten rugalmas rutinokat írni. Ez akkor lenne jó, ha az idősebb szülők elmennek otthonról és nem éri el az ember őket, akkor rá tudjon nézni, merre járnak. Így amikor otthon vannak, nem küld adatokat a térképre, csak amikor elmennek otthonról, vagy küldesz egy smst neki, ami aktiválja az pozíció megosztást.
Pár egyszerűbb rutint írtam már, azok mennek.
Nem konkrét megoldás érdekel, csak, hogy csinált-e már valaki ilyet.
Utána fogok olvasni, csak még nem jutottam odáig. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Bevallom én elsődlegesen iphone felhasználó vagyok. Ott több mint 10 éve görgetem magam előtt a mentést és úgy költözök. Lényegében probléma mentesen. Android fronton jellemzően márkákat is váltok (Samu előtt Poco volt), ezért ott nem mentésből költözök, hanem újra belakom a telefont. 50 környékén már nincs meg az a hév, mint régen, hogy 0-ról essek neki a telefon belakásának. De persze megcsinálom, ha úgy hozza... A következő is samu lesz szerintem, lehet ott megpróbálok mentésből költözni majd. Mondjuk én a kocsi szereléssel vagyok úgy, hogy az első 10 perc után megbánom, hogy belekezdtem

-
válasz
bodorjanos
üzenetére
Pedig jó móka, az első tíz percig, utána meg már azt is bánod, hogy egyáltalán eszedbe jutott.
-
bodorjanos
aktív tag
-
dzf007
senior tag
Úgy érzem a decemberi biztonsági frissítés csúszásban van. A55 már régen megkapta...Két éves a telefonom, Már lehet hogy egy teljes visszaállítás nem ártana..
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Elsőre ja, de ma kezdődik a második menet!🤣
-
-
Egy ilyet:
Valaki az A54-re?🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.