Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Próbálgattam, és kissé helyesbítek. Az ujjlenyomatok regisztrációjakor gyakorlatilag csak úgy fogadja el (de úgy is elég keservesen, sokszor újrapróbálva), ha a hüvelykujj a telefon teteje felé néz, és erősebben rányomom, hogy jobban terüljön. És valóban, ha így próbálom feloldani, elég jó százalékkal sikerül is (nem mondanám gyorsnak, de nem is élhetetlen). Ugyanakkor, ha bármilyen helyzetben a telefon előveszem, kézben tartva a hüvelykujj inkább a telefon bal oldala fel, esetleg balra átlósan felfelé néz, és így csökken a pontosság, nem is igazán old fel, csak ha még erősebben rányomom (így lapul, terül az ujjbegy, és le tudja scannelni). Szóval működik ez, de szokni kell egy dedikált hátlapi tökéletesen működő megoldáshoz képet
-
st6969
őstag
Samsung accountot érdemes csinálni? Ha igen, miért?
-
st6969
őstag
Ja igen, zárképernyő. Arra sikerült kirakni az ikont, de hiába, nem működik. Úgy tudom, 2x kell a zárképernyőre rakott ikonokon érinteni, de úgy se
Ha más nem, marad a 3rd partyMás: AOD be van kapcsolva, de mégsem mutat semmit a képernyő, ha lezárom. Mit kellene még beállítanom?
Köszi
-
st6969
őstag
Sziasztok,
widgetként ki lehet tenni a "zseblámpát"? Nem sikerült rájönnöm, hogy kell. -
st6969
őstag
Köszi
Igen, én veszem a védőrucit a cégesre. Egyrészt azért, mert alapból vigyázok dolgaimra, másrészt pedig, kihordási idő után fillérekért megvehető, és nem mindegy, hogy egy lerúgott, karcos valamit veszek (és valószínűleg adok majd el némi haszonnal
), vagy egy patika állapotú telefont.
De mondok jobbat: én vagyok olyan "hülye", hogy a céges autómra (szerencsére van...még) úgy vigyázok, mint a sajátomra, be is járatom, és még a gumit se füttyentem meg, se ki nem nyomom a szemét) Bár ez utóbbit a lízing végén már nem lehet megvenni...azaz meg lehet, de piaci áron
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Beléptem a körbe egy ilyen készülékkel (8/256 Awesomeblack).
Szilikon tokot, üveglapot vett már rá valaki? Honnan érdemes? Általában Aliexpress-ről veszem, de ott a szilikon tokok (legalábbis a 3$-os) ugyanolyan csúszósak és gagyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nyaralás topik
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával