- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Sony Xperiának annyi?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
GEPESZ66 #102 üzenetére
2020 augusztusban kaptam a cégtől (az akkor már kifutó) 2/32GB A20-at. 4 éven túl mindenféle indoklás nélkül lehet kérni a következőt. 2024 nyarán 3/64GB A04s-t kaptam volna. Nem kellett sokat gondolkodni rajta, betettem a fiókba a belakott A20-at (továbbra is az van a nevemen), és vettem saját pénzen 8/256GB A25-öt.
Pár hete kellett egy kollégámnak csere, fura mód 6/128GB A35-öt kapott. Mondták hogy szerencséje volt mert épp elfogytak a "kicsik" -
FunPro
őstag
Én azt nem értem, ide miért nem jutottak el a 12 gigás verziók, legalább az A56-ból.
Szegény 36-ot kiröhögik, hogy ez a teljesítmény már most is kevés, hova akarnak rá 6 év támogatást adni, holott a 8 giga ram miatt mind a két készülék kb. egyszerre kezd majd el döglődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest