- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Próbálgattam, és kissé helyesbítek. Az ujjlenyomatok regisztrációjakor gyakorlatilag csak úgy fogadja el (de úgy is elég keservesen, sokszor újrapróbálva), ha a hüvelykujj a telefon teteje felé néz, és erősebben rányomom, hogy jobban terüljön. És valóban, ha így próbálom feloldani, elég jó százalékkal sikerül is (nem mondanám gyorsnak, de nem is élhetetlen). Ugyanakkor, ha bármilyen helyzetben a telefon előveszem, kézben tartva a hüvelykujj inkább a telefon bal oldala fel, esetleg balra átlósan felfelé néz, és így csökken a pontosság, nem is igazán old fel, csak ha még erősebben rányomom (így lapul, terül az ujjbegy, és le tudja scannelni). Szóval működik ez, de szokni kell egy dedikált hátlapi tökéletesen működő megoldáshoz képet
-
st6969
őstag
Ja igen, zárképernyő. Arra sikerült kirakni az ikont, de hiába, nem működik. Úgy tudom, 2x kell a zárképernyőre rakott ikonokon érinteni, de úgy se
Ha más nem, marad a 3rd partyMás: AOD be van kapcsolva, de mégsem mutat semmit a képernyő, ha lezárom. Mit kellene még beállítanom?
Köszi
-
st6969
őstag
Köszi
Igen, én veszem a védőrucit a cégesre. Egyrészt azért, mert alapból vigyázok dolgaimra, másrészt pedig, kihordási idő után fillérekért megvehető, és nem mindegy, hogy egy lerúgott, karcos valamit veszek (és valószínűleg adok majd el némi haszonnal
), vagy egy patika állapotú telefont.
De mondok jobbat: én vagyok olyan "hülye", hogy a céges autómra (szerencsére van...még) úgy vigyázok, mint a sajátomra, be is járatom, és még a gumit se füttyentem meg, se ki nem nyomom a szemét) Bár ez utóbbit a lízing végén már nem lehet megvenni...azaz meg lehet, de piaci áron
-
Sonja
nagyúr
Nem gyári, hanem ezt a tokot vette hozzá. Akkor ezzel nem fog menni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest