- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Vannak a beállításokban szűrők.
De nem emlékszem, hogy telepítés után melyikek aktívak alapból.
Hisz így tud szűrni.
Este, majd felrakom, s megnézem.
Én még a másik telefonon, a gyári szűrők mellé beraktam a big OISD listát.
Ezt használom a Chrome böngészőben a NextDNS szűrőjeként.
Ez csak hirdetéseket blokkol. -
FunPro
őstag
Én a ramot hiányolom a legjobban az A56-ból. Nem tudom, ide miért nem jutott el a 12 gigás verzió.
Annyi biztos, hogy lista áron egyik telefon közelébe sem mennék. Jelenleg nem érzem úgy, hogy 2-3 évnél tovább tudnának szolgálni, mert a samsungot ismerve, elég hamar be fogja darálni őket az os hardverigénye.
Titkon azért reménykedem, hogy rám cáfol a telefon. Jelen állapotában meg vagyok elégedve az A36-al.
-
Kedves Uram, úgy érzem, kissé félreérti a mondanivalómat. Természetesen senki sem vitatja, hogy ez egy hivatalos információ. Mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy más hivatalos viszonteladóknál az árak sajnos még mindig magasabbak, és egyelőre nem követték a Yettel kedvező példáját.
-
-
negro
őstag
Mint ahogy minden samsung fel-egy evre a megjelenes utan lesz jo ar/ertek aranyu es akkor erdemes megvenni. A34-em 100.000-ert sikerult beszerezni mar `23 oszen ami a megjeleneskor 170-190 ezer kornyeken debutalt. Ugyanakkor ha azt nezi az ember 2ev alatt volt bo ~15% inflalodas akkor ma az az osszeg 200-220 e ft -nak megfelelo. Ilyen szempontbol ennek az indulo ara nem is veszes.
-
-
ddaydome
senior tag
Ennek fél év múlva se tud lemenni az àra, olyan a kezdő àr. Egyetértek azzal, hogy csak jobb ajànlatok vannak.
Amúgy meg 6 évig felesleges tàmogatni egy olyan telefont, aminek a rendszere sokkal több erőforràssra van kihegyezve. Akkor legyen ez stock droidos és akkor minden ok 120e ft-nàl . -
mhydas99
senior tag
Ott a friss Moto edge 60 fusion, 1900/4500 nit fenyero, 120Hz, IP69-es szabvany, katonai szabvany is, microSD bovites,5200 mAh akksi, 68W toltessel, 8/256 GB alapkiszereles. Igaz a tamogatas csak 3+1 ev, nem 6, de na. Ja es mindezt 130 ezerert.
Es ha valakinek budos lenne Motot venni, a telefon parfummel van lefujva gyarilag!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest