- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
Nekem is van egy hibás pixelem, de nagyon erősen kell néznem, hogy észrevegyem. A másik, írtam, hogy ez a gyártástechnológiából fakad, ez ellen nem tud senki semmit tenni. Ha nagyon allergiás vagy az ilyen hibára, akkor tényleg próbáld ki a monitort mielőtt megveszed.
Nem sokára jönnek az OLED kijelzők, azon már nem lesznek ilyen problémák. Az új 40 milliós Kodak scannereken már ilyenek vannak. Semmi háttérvilágítás nincs benne, mégis nagy a fényereje és gyönyörű képe van, szinte CRT minőségű. Egyenlőre még nagyon drága. -
Bandit21
addikt
Hali nem tudom h mennyire vonatkozik ez ide, de nekem pl egy digi fényképező vásárlása után, mivel sajna nem néztem meg bekapcsolva mert közvetetten ismerőstől vettem a boltba, otthon vettem észre, h 1. pixel hibás a kijelzőn. Visszavittem, és mondták, h a manualban leírva meg van adva, h a pixelek össz 0.01%-része hibás lehet a gyárt. tech kifolyólag. Szóval mielőtt megvesz megnéz. Megtanultam...
Ja amúgy a 3 napos csere az bennevan a PTK-ban szóval alapszabály. Sajna én akkor kicsúsztam.
[Szerkesztve] -
Pufokaboka
tag
Egyébként lehet parasztvakítás, és neked van igazad, de szeritem nem az. Az tény, hogy 3 napon belül kötelező cserélni, de ez a kiskert kötelezi. A gyártó meg arra válla garanciát, hogy ha ennyi időn belül visszaviszed, akkor a gyártó kicsréli a kiskenek a monitort. Nagyon nem ugyan az, hogy a kiskernek utána el kell adnia egy pixelhibás tft-t, vagy lenyelnie a kárt, vagy csak annyi dolga van, hogy továbbküldi a gyártónak. Nyilván az előbbi esetben hajlamosabbak elhallgatni a 3 napos csere garanciát, utóbbiban, meg nem, mert úgysem kerül nekik semmibe.
De azé ez a 3 nap is kicsit fura nekem. Most képzeld el pl egy projetctort bérelni egy napra több 10 ezer forint. Ezzel a módszerrel, meg ha van egy kis tőkéd tök ingyen hozzájuthatsz. Ha ez tényleg működik, akkor nyitok egy projektor kölcsönzőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest