- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pufokaboka
tag
''1 pixel hiba miatt kicserélni egy monitort? Te hol élsz?''
Hát azért tényleg az lenne a normális, hogy csak olyan terméket adjanak el teljes áron, ami tökéletes. Szerintem a pixelhibás monitorokat arányosan olcsóbban kellene eladni. Ez a gyártónak is jó lenne, mert a mindenképp keletkező ''selejttől'' meg tudna szabadulni és a vevő is tudja mit vállal. Pl egy irodába simán elmegy egy monitor a titkárnőnek 20 hibás pixellel is, ha így költséghatékony. Nade, mikor jutunk el erre a szintre, az kérdéses. Épp ezért jók ezek a kezdeményezések, hogy a hibás monitort mindenképp cserélik. -
Pufokaboka
tag
Egyébként lehet parasztvakítás, és neked van igazad, de szeritem nem az. Az tény, hogy 3 napon belül kötelező cserélni, de ez a kiskert kötelezi. A gyártó meg arra válla garanciát, hogy ha ennyi időn belül visszaviszed, akkor a gyártó kicsréli a kiskenek a monitort. Nagyon nem ugyan az, hogy a kiskernek utána el kell adnia egy pixelhibás tft-t, vagy lenyelnie a kárt, vagy csak annyi dolga van, hogy továbbküldi a gyártónak. Nyilván az előbbi esetben hajlamosabbak elhallgatni a 3 napos csere garanciát, utóbbiban, meg nem, mert úgysem kerül nekik semmibe.
De azé ez a 3 nap is kicsit fura nekem. Most képzeld el pl egy projetctort bérelni egy napra több 10 ezer forint. Ezzel a módszerrel, meg ha van egy kis tőkéd tök ingyen hozzájuthatsz. Ha ez tényleg működik, akkor nyitok egy projektor kölcsönzőt
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest