- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaM_HuN
csendes újonc
válasz
vargalex #2793 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam, a mod és a git közösségnek nem volt eddig szerencséje ezzel. Az hogy a lap milyen -így évek adataival a rendszerben- lehet hogy király, bár nekem tetű lassú, de ez biztos az összegyűlt 30.000+ mérési adatnak köszönhető.
A boxot pont nem érdekli, hogy forgalmazok-e, mert pl most is és 10-kor is mért óra 12-kor, holott közben éppen 4kstream megy már vagy egy órája, ami azért eleszik 10-20mbitet a tv-n az egyik stream szolgáltatótól. Az AppleTv pedig pont a boxba van kötve közvetlenül.
Mit akarok? Live monitoringot -mint a speedtest, vagy a SamKnows white boxa pl,- ha már fizetem a villanyszámláját évek óta ennek a doboznak, aminek egyre kisebb az értelme, mert szemmel láthatóan már belőtte a Digi a tesztszerver IP-ket és mérési intervallumokat, a mérés majdnem mindig jó, holott előtte utána már nem annyira rózsás a helyzet. (és reklamációnál sem fogadják már el az eredményeket amióta 4iG lett, tehát ez már csak egy hobbi, amiből szeretném kihozni az értelmet, ha már másra nem jó)
Bár tény a routerem saját maga is méri a forgalmazásaim sebességét élőben és annak eredményét ki is tudom tenni bárhova, de mint már korábban mondtam, ha már fizetek a box fenntartásáért, akkor ki is használnám.
Lehet az lesz a vége, hogy kisütöm a förmöt belőle, és visszacsinálom routernek, úgyis kellene egy a smarthomehoz. Már úgyse kéri vissza az NMHH 5+ év után. (jó, persze most csak viccelek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest