Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tido
aktív tag
Igen, mindenkit kértek, hogy még folytassa, mert akkor lesz az értékelés. Engem pl az érdekel, hogy az új amit küldtek, akkor csak addig kell, hogy menjen-e, vagy akkor újabb két év - mondjuk engem sem zavar., és utána lesz egy egész jó routerem

A másik viszont ami zavar, hogy amikro kérdeztem, hogy a régit hogy lehet átrakni, hogy routerként működjön, arra nem válaszoltak semmit, csak azt, hogy környezetbarát módon semmísitsem meg - noha azért még az a router is jobb mint ami pl a szülőknél van..
Megmókoltam, de engem zavar, mert szerintem sokan azért (is) válalkoztak, hogy utána routerként tudják használni majd...
És nekem is volt pár olyan pillanat amikro mókolás közben megállt az ütő, hogy most téglásítottam - pedig nem tartom magam átlagusernek
-
wwenigma
Jómunkásember
Az elsőt 1 hét után kivette a tesztből amikor feltette rá a gyári firmware-t, a másodikra meg azonnal ment a gyári... egyébként ez egy célhardver, az oldalon írják is hogy semmi másra nem alkalmas, ne tervezz vele.
#37 Roli27: elhiszem, de legalább ne legyél büszke rá és ne próbáld kimagyarázni.

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Villanyszerelés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest