- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nekem is lenne egy problémám:
A pc-ből egy s-video kábel megy be vmi átalakítóba, aminek egyik része rca, másik s video. Lehet, hogy az átalakítóva van a baj, mert nem tom, hogy egyáltalán ilyen kellene e nekem. Az rca-t bevezetem a video rca csatlakozójába( a tv olyan régi, asszem 15 éves, hogy nincs rajta rca). Namármost kép az van, de csak feketefehér, mikor a noti felbontását levettem 1400x1050-ről a minmumra, akkor már a felbontás ok volt, de még mindig csak ff volt a kép. Mint lehet csionálni, v lehet e egyáltalán vmit csinálni, vagy már lyan öreg ez a tv, hogy semmiképpen nem lesz jó. A video egy Panasonic nv-hd647ee, annak idején(asszem 6 éve) nagyon jó darabnak számított, néhány funkcióját még ma se nagyon tom kihasználni az itthoni tv adókon.
Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest