Aktív témák
-
Bash
őstag
Szeretném megkérni a kérdezőket, hogy kérdésüket másolják át a Rover623 által aánlott topic-ba, a szakik ott szoktak gyülekezni.
-
Rover623
félisten
Kérdésedre minden bizonnyal itt kapsz választ:[link]
-
tkazmer
addikt
Nekem is lenne egy problémám:
A pc-ből egy s-video kábel megy be vmi átalakítóba, aminek egyik része rca, másik s video. Lehet, hogy az átalakítóva van a baj, mert nem tom, hogy egyáltalán ilyen kellene e nekem. Az rca-t bevezetem a video rca csatlakozójába( a tv olyan régi, asszem 15 éves, hogy nincs rajta rca). Namármost kép az van, de csak feketefehér, mikor a noti felbontását levettem 1400x1050-ről a minmumra, akkor már a felbontás ok volt, de még mindig csak ff volt a kép. Mint lehet csionálni, v lehet e egyáltalán vmit csinálni, vagy már lyan öreg ez a tv, hogy semmiképpen nem lesz jó. A video egy Panasonic nv-hd647ee, annak idején(asszem 6 éve) nagyon jó darabnak számított, néhány funkcióját még ma se nagyon tom kihasználni az itthoni tv adókon. -
mr_ricsi
veterán
''egyes forumokon irtak hogy az lehet a gond hogy a tv scartja nem tudta az s-videot''
Ha a kezelési azt írja, hogy tudja, akkor valószínűleg tudja is.
Talán az lehet a gond, hogy olyan az átalakító, ami belül kompozitot csinál az S-Video-ból.
Ezt ki tudod próbálni, ha olyan scartba dugod a TV hátulján, ami AV-t(kompozitot) fogad. -
vampire17
addikt
hali! a kovetkezo lenne a keresem. a tv-t osszekottottem a szamitogeppel s-video kabellel. eddig s video-kompozit atalakitoval volt ment is szepen csak a mellette futo hang kabel bezavarta
a mostani kabellel az a gondom hogy nem hajlando szines kepet adni. ugye jon ki az s-video jel a tv fele. ott egy scart atalakito van amibe van egy s-video egy rca video es ket rca audio ajzat. az s-video ba bedugom de a kep fekete feher es villog akarmit csinalok. ha a tv-t secamra allitom akkor kep jo nem villog viszont marad feketefeher. ntsc-re allitva nem villog de kep elvan csuszva, ill tovabra is ff. a tv-n ket scart is van mindkettonel csinalja. a tv leirasaban benne van hogy az 1 es scart nal van rgb jelfogadas a kettesnel(ide van dugva) pedig s-video. mi lehet a gond? a videokartyam Geforce 6600. a tv-m panasonic tx-29pn1p. elegge uj tipus szal sztm tudja ami kellene.(egyes forumokon irtak hogy az lehet a gond hogy a tv scartja nem tudta az s-videot)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest