- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
sinick #13810 üzenetére
Azt az ajtót nem tudod és nem is kell kinyitni. Ez szinte minden modban így van, de vannak modok, ahol elrejtenek ott valamit. Ez nem az a mod
Cobblestone - Szemétdombon egy radioaktív halom tetején, bármikor.
Firefly - kitörés alatt figyelj ki az ablakon vagy ajtón a rejtekből, akkor szokott megjelenni a közeledben. Kifutsz és felkapod. Nekem mindig Darkscape-en jelent meg az öreg házánál.
Chameleon - esős időben Electra anomáliás tócsák fölött jelenik meg, olyankor zöld felhő veszi körül. Nekem mindig a Raktáraknál a mocsárban jelent meg, ott, ahol az őrült stalker kunyhója van a bázis mellett.
-
Sensut
őstag
válasz
sinick #13806 üzenetére
Naná, hogy az az első küldetés Lukashnál
Azt föltétlen meg kell csinálni, sőt, el is lehet játszadozni ott egy robbanó kannával és a mesterlövésszel úgy, hogy egyik klánnal se kell összeveszned. Azért nem árt, ha a Szolgálatosokat nem bántod, hagyjad hadd nyírják ki őket a Szabadságosok, mert megtörtént velem, hogy mikor átmentem a Bárhoz, rám támadtak az ottaniak, mert itt a társaikra lövöldöztem. Hiába, hogy szakadárok ezek, valamiért begorombultak a többiek is.
-
Sensut
őstag
válasz
sinick #13804 üzenetére
1. Kolya valóban eltűnt korábban, ha nem első alkalommal kerested meg, de ezt a 10-es patchben javították. Azon a területen volt nekem utólag, ahol a bunker is van. Vagyis a hídon túli telepen. Egy holttestet keress, ami látszik a minimapon is.
2. Konkrétan nem emlékszem már a tárgyak hollétére, de a detektorod mutatja őket és könnyű behatárolni mindegyiket. Legtöbbet a tömbházakban találtam meg.
3. Hunter nem ad több feladatot, viszont jó pénzt ad a cuccokért.
4. Lukash azután adja a páncélos küldit, miután letudtad nála az összes többit. Az utolsó feladat lesz nála amit jó meg is fizetnek.
-
Sensut
őstag
válasz
sinick #13799 üzenetére
A 3-as sticket Yantaron kell megszerezned a Radioman-es feladatsorral. Ez a tudósoknál indul, ott lesz egy katona aki majd végigvezet ezen a sztorin. Kezdetből meg kell találnotok a gyár mellett egy nyomot az eltűnt csapatról, aztán meg kell szerezned 3 különleges képződményt, miután megtaláltál Wild Territory-n egy speciális detektort - szóval elég hosszú ez a szál, de a lényeg, hogy a végén a katonától erőszakkal kell elvenned a 3-as sticket.
-
Sensut
őstag
-
sinick
senior tag
válasz
sinick #13697 üzenetére
Bocs, kép lemaradt: Open the codelocked door
-
Sensut
őstag
válasz
sinick #13686 üzenetére
A dezertőrt ki kell menekíteni Cordonra. Miután megkaptad az átjárót a Mocsárba, azon keresztül tudod kivinni, ott aztán egy gázpalackkal elintézheted, bár ez szemétség lenne
Timstrike: a banditákat ki kell nyírni, más megoldás nincs sajnos. Eleinte volt, hogy ha Bulletet kinyírod (itt is szintén egy benzines kannával, hogy a Duty ne orroljon meg rád), akkor talán kibékülsz velük, de utólag valamiért Bulletet halhatatlanná tették és nem lehet kinyírni. Viszont a párbeszéd megmaradt a haldokló banditán, aminek így semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged