- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok! Újra néhány OGSE kérdés:
1. Radaron vagyok, most érkeztem a laborba és ehhez az ajtóhoz nincs kódom. Hol a kód vagy mi a kód? (Biztonsági kódom az megvan.)
2. Cobblestone, Firefly, Chameleon küldetés. Cobblestone van, másik kettő hol-mikor van? A Firelfy-t esős időben vízben, a Chameleon-t meg kitöréskor találom meg?
Köszi: sinick
-
sinick
senior tag
Megint OGSE...
1. Nem találom Kolyát a Halott Városban. Tudom, hogy a városba első érkezéskor meg kell keresni, mert a többi érkezéskor eltűnik, viszont mintha olvastam volna, hogy ez javítva lett (?). Van erre megoldás (a visszatöltésen kívül)?
2. Halott Városban elvileg hat darab sugárzó tárgy van. Nálam öt van: Kettle, Doll, Bottle, Spoon, Jar. A Plate nincs meg, azt hol találom?
3. 100 Rad Bárban Huntert kinyírtam benzinkannával és megszereztem a távcsöves vadászpuskáját (amit megtaláltam neki Vadvidéken a föld alatti parkolóban). Gond lehet ez, ad(na) még feladatot?
4. Freedom főnök mikor adja azt a küldit, amikor a Halott Városból kell elhozni a lövészpáncélost. Szolgálatosokat még nem adtam oda nekik, Radaron segítettem nekik, a talált koponyát átadtam (aztán visszavásároltam tőle).
-
sinick
senior tag
válasz
Sensut #13800 üzenetére
Szia! Köszi! Közen tegnap este rájöttem... a 3 különleges képződmény küldi végén kaptam meg.
Spoiler! Nekem a katona odaadta, mikor a végén azt a párbeszédágat választottam, hogy odaadja vagy elmondom Shakarovnak, hogy mi történt. Mindegy, hogy melyik párbeszéd szerint szerzem meg, mindenféleképpen ellenség lesz. Nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége...
-
sinick
senior tag
OGSE-ben elakadtam a 3. flashdrive-vel. Radioman-os küldi első része kipipálva, második része lenne a 3. flashdrive, de ezt sehol sem találom. A prototype (resonatort) is nálam van már, meg a 1,2,4,5 flashdrive is. Valamin átsiklottam?
-
sinick
senior tag
OGSE-ben Borongósban a benzinkútnál van egy "help the cleaners" (?) küldetés. Benzinkút épületbe bementem, megitattam a tagot, kinyitottam a széfet, kijutottam az épületből. elmentem a barlang bunkerbe és most visszamentem egy taggal meg dokival a kútra kimenteni a tagot. Ott egy csapat szolgáltatos (?) fogadott. A dokival "mi legyen" párbeszéd végén három lehetőség van. 1. harc 2. teleport és hátramarad a sérült, 3. hátramarad az egyik tag. A 2-es bukó, 1 és 3 nem tudom, hogy jó-e. A 3. esetben még nyitva marad a küldi. Lehet, hogy a tagot ki lehet majd menekíteni valahonnan? Hogy lesz sikeres a küldi?
-
sinick
senior tag
válasz
Balathruin #13785 üzenetére
OK, köszi!
1. Meglett... most keresem a bombát a faluban. Eddig sikertelenül... elég fusztráló.
-
sinick
senior tag
Sziasztok! OGSE-val kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Kaptam egy mikrofont - talán Szidorovicstól -, hogy Koronban le kell hallgatnom egy Mercenary csapatot (?). Valahol a négy alküldiből az első teljesült - talán a Szeméttelepen -, de a többit hogy kell teljesíteni? Kordonban egyszer láttam Mercenary-kat, akik a lyukhíd felől támadták a falut.
2. Szert tettem egy robbanó zombi kéz képződményre, amit Shakarov professzor beváltana egy spéci mesterlövész puskára. Kell az nekem? Régóta van egy Dragunovom, azzal bőven elvagyok.
3. Shakarovnak kell egy különleges képződmény. Ha jól értem ,akkor ez Borongósban van a szikláknál. A sziklák azok a sziklák, ahol a benzinkút van (leomolva az alagutak bejáratánál)? Talán erre írtátok, hogy kergetős képződmény, mert szaladgálni kel utána. Van trükk?
4. Bárban a jó pénzért az infót adó stalkernek kellenek valami csavarok (bolt-ok). A leírását nem értem. Mi a teendő?
(Amúgy haladgatok. Főküldiben ott tartok, hogy Radaron kapcsoljam ki az Agyperzselőt illetve új pályaszakaszként megjelentek az alagutak is (valami URR vagy mi, Radar meg Vörös erdő között), mikor Owl keresése közben, a Freedomosoknak segítve Radaron megszereztem az irányító koponyáját. A Halott városban még nem voltam.)
Köszi: sinick
-
sinick
senior tag
OGSE-ban Sötétvölgy X-18 után le kéne lépnem Borongósba, viszont ha átmegyek, akkor beragad a "Get out via the shoutern gate" küldije (ld. KÉP). Erre valami tipp?
-
sinick
senior tag
válasz
sinick #13697 üzenetére
Bocs, kép lemaradt: Open the codelocked door
-
sinick
senior tag
OGSE-ban sötétvölgyi X-18-ban van egy "Open the codelocked door" feladat, amihez találtam egy kódot és ki kellene nyitnom vele valami ajtót. X-18-ban azt hiszem mindent ajtót kinyitottam, csak egyhez kért kódot. (Megvan mind az öt darab dokumentum, igaz egyet a lenti lángszórós stalkertől vettem egy műtárgyért. Kaptam feladatot a halott stalkertől is, nem hinném, hogy itt lenne még bármi is.) A kód egyáltalán ehhez a laborhoz való?
-
sinick
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy OGSE-ben az agropromi mocsárban mi legyen a dezertőrrel, mi a jobb?
(Bárban a csapostól felvettem, hogy kinyírom. A dezertőrtől felvettem, hogy kimenekítem. Inkább kimenekíteném, mert az bonyolultabb feladat, így azt gondolom, hogy azért jobb valamit kapok, azaz így bukom a csapos feladatát. Vagy lehet van harmadik út is, hogy kimenekítem, aztán valahogy kinyírom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged