Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
nem_tom #9799 üzenetére
Felraktam a javított fordítást, ha találsz valami hibát akkor készíts róla képmentést, köszi.
Jantarban megcsináltam a X16 labor küldetést (ne felejtsd el elhozni a "gyógyító Berill" páncélt, egy lépcső mellett van) a tudósnál mindjárt jobb fegyvereket és páncélt lehet venni. Jöttem vissza Barba, Rosztokban néhány szolgálatos átváltott ellenségbe, volt amelyik hátba lőtt. Ahogy pályát váltottam és átkerültem Barba ott is 1-2 szolgálatos lőtt rám. Sörétessel egyet megsebesítettem, de nem halt meg. Oda mentem hogy segítek a baján, de kis idő múlva pirosról visszaváltott sárgára és már tudtam beszélni vele. Kért egy elsősegély csomagot és erre barát lett. Fel is tudtam venni csapattagnak mint a Legendary-ban, ebben ez volt az első lehetőség. A Legendary-ban általában két társsal nyomulok, exoskeletonosokat szoktam választani, mert tovább bírják a gyűrődést. A Clear Sky-ban nem tudom lesz-e ilyen lehetőség, mert nagyon az elején vagyok. Ezzel a hárommal nyomulok.
A képződmény átalakítást én még soha nem csináltam egyik játékban sem. Lehet hogy most kicsit eltökölök vele én is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest