- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló
üzenetére
Lehet hogy másik modot kell letöltenem. Nekem 2 fajta van az Oblivion Lost 2.2 és az Oblivion Lost 2.2 for 10005, én az utóbbit használom. A két mod között 230MB eltérés van.
De van egy ilyen is hogy Oblivion Lost 2010, de ez nekem nem ment. Már többször olvastam hogy valakinek nem ment egy mod, letöltötte máshonnét az pedig jó volt.
Gondolkodtam hogy még 1x végig játszom a K10 Vision Texture pack-al a Complete-t vagy az OL2.2-őt.
OL2.2 abban tetszik jobban hogy több artifaktot aggathatunk magunkra, ez sokat segíthet, nem kell több ruhát cipelni. Az artifakt készítéssel nem bajlódtam, mert elég jókat szedtem össze.
Esetleg megmondanád hogy honnét töltsem le a modot amit használsz, megköszönném, nem kellene a buggal szenvednem a következő végigjátszásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield