Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Végül is nagyon jól megfizetett, vintar, komoly páncél, stb.. Még a fegyvereken sem használtam a gránátvetőt.
Azt nem tudom hogy érdemes-e beállni hozzá. Végül is a stalkerek jól kijönnek a katonákkal.
Nagyon jó a hangulata a játéknak, este a tűz mellet, dumálás, zenélés.
Húzom az időt mindent bejárok, még egyszer végig kutatom a területeket.Az elején volt egy küldetés, valamilyen fejlesztett pisztolyt kellene megtalálnom Szidonak, de most a térképen a területen kívülre mutat. Egyszer mutatott az alagúthoz, az autó parkolónál fent jobbra az alagúthoz. De nem találtam semmit, lehet hogy valahogy fel kellett volna ugorni az akadályra, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Húzom az időt mindent bejárok, még egyszer végig kutatom a területeket.
shield