- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VinoRosso
üzenetére
az még a betában volt (Stalker: Oblivion Lost volt az eredeti cím). a kamionról is feltűnő a dolog (végső játékba konkrétan ez a verzió be se került), a fegyverek meg kicsit lowpolyk. betaban egyébként emglepően sok dolog bentvolt, amit később kihagytak. bár ha belegondolunk, hogy eredetileg a játék (nem közeljövőben játszódó) sci-fi lett volna...

Clear Skyból egy kb negyed pályát tartalmazó prealfa szivárgott ki, amit az E3mon bemutattak. E3 techdemo fent van youtubeon, nézd meg, a kijutott verzió ahhoz képest semmi plusszot nem tud (Te irányítod a hőst, de ez itt korántsem pozitívum), ellenben viszont tetvesül bugos.
Bencom ™: igen, az is neutral volt, akit kilőttem. én is néztem nagyot

groth99: változó. van olyan recept, ami Burer mellett van a labban az asztalon, van, amit hullánál találsz (Borov's notes talán), van, amit illetőktől kapsz (Lucas ad valamiért, Sakharov a Snork lábáért, x16ért és talán a goldfishért, Sid is ad), meg ha hiányzik nagyon egy, akkor Snitchtől is lehet venni (max kettőt, de a második általában a Sunburn, ami kamu).
Bar, Wild Territory és Cordonnál túl lehet élni pár medkittel és arifactokkal a blowoutot, felette nem próbálkoznék. Pripatyban kb 10-15 sárga medkit és egy elégé elhasználódott exo lett nekem a vége (súlyos mennyiségű -rad és +spy védelemmel), CNPP4ben a blowout másfél másodperc alatt öl, felszereléstől függően. szal vigyázz, károsítja a vérted is, és a blowout nemcsak radiaton sebzést visz be, hanem psyt is, és mellette még a kék életerő csíkot (a tüdő ikonos) is csökkenti, ami ellen konkrétan semmilyen védelem nincs (pedig cnpp4en végigpróbáltam mindent... +30k life, -30k bleed, -30k radiation, +30k psy, és ugyanúgy haltam másfél mp alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield