Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Úgy emlékszem, csak a játékot telepítettem, ezzel jó volt az Agronom is, majd mindent telepítettem, de jöttek a hibák, és újból telepítettem az első verzió szerint. Szerintem nemsokára a végéhez érsz, ezért küldök egy újabb fordítást, ami a monolith bunker után történik, mert a bárban az alap CoP-ból ismert pilóta felfedezett egy új átjárót, meg említi Limanszkot is, én még nem jártam arra. Az igazi Strelokot is meg kell keresni. Hogy ez ki, ha megnézed távcsővel az arcát, igencsak megdöbbensz. Már tudom a végét, lefordítottam. Egyébként játszottad a Fotografot, az időőr azt a gépezetet kezeli, amit az amcsik telepítettek a szarkofágban csak most más a funkciója. De ez csak infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield