Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16394 üzenetére
Én sem rajongok a Fenrires adalékokért, mert nem sok köze van a Stalkerhez, inkább csak a pályák hibáit kihasználva csinálnak benne Lara Croftot a szegény sztalkerből, és épp ezért szeretném, ha ez a sima NS beválna végre és játszható lenne. Itt a fordításban is lehetne gondolkodni akkor, hogy a többi nagy mod mellett ez is elérhető legyen magyarul. A telepítés egyszerű, kell egy sima, ha lehet frissen telepített angol SOC 1.0006, arra megy rá a fő csomag, ami az "NS_beta" nevet viseli mivel a fordítás még nem teljes, majd az "NS_patch" és utána az "NS_micro_patch_january". Itt egymás alatt megtalálhatók a csomagok. A játékot teljes dinamikus megvilágítással ajánlott indítani, de a Mocsárban lehet, hogy vissza kell venni statikusra, ha gond akad.
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #16394 üzenetére
Éppen most gondolkodtam azon, hogy feladom. A feltámasztás után a Lost Alphából ismert tudományos területen kellene találkozni a Mocsári dokival és beszélni vele (fontos párbeszéd, mert a második részre is hatással van). Persze, hogy nincs sehol, így hiába megyek át Zatonon keresztül a Kordonra, nem enged át továbbra sem a Mocsárba.
Kicsit elfáradtam agyban: elég sok időt beleöltem és hiába küldtél mentést, megint elakadtam. ez ráadásul fontos momentum lett volna, de visszakövetni sincs már kedvem a végégjátszásban, mit szartam el. Megnéztem a Tzs által küldött orosz segítséget: a topicban öt oldalon (!) keresztül van képekkel kifejtve, mi és hol van, hátizsákok pda-, feladatok stb. Iszonyú mennyiségű információ és mivel nem vagyok orosz, nem tudom értelmezni sem a képeket.
Még megnézem, ha át tudok menni az alternatív Kordonra és ott megcsinálom a küldetéseket, mit szól hozzá. De akkor megint tenni kell egy kört a pályákon... ááááá. Sok kezd lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest