- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi
üzenetére
Pedig tényleg jó mod, bár én azt a verziót toltam (még nem fejeztem be, így lesz még vele dolgom), amit op.erik-től lehet letölteni és nem az AA-s verzió. Nagyon stabilan fut, bár két helyen bele kellett javítani a scriptekbe.
Ezeket kellett javítani:
Két textura hiba (javítható könyvtár/fájl átnevezéssel):
"\gamedata\textures\Aaz\Ńŕéăŕ" nevű könyvtárnak neve, nem egészen ez volt (Ñàéãà volt). Duke füves-zsákjának leadásakor CTD-zik egyet, mert az általa adott sörétes texturáját nem találta.
A gamedata\textures\Aaz\M4A1 SOPMOD\tacstońk.dds -t (itt magát a fájlt, mert tacstoñk.dds volt) kellett átnevezni. Ez General Smith spéci M4A1-ese.A scripts\antreg.script-ben van az a hiba, ami miatt Tank grozáját nem lehet visszavinni:
function spawn_uchen_zombak()
local obj=alife():create("uchen_zombak",vector():set(27.978,-6.619,-17.707),6738,1140)
end
function tankist_stvol_have(task, objective)
return new_dialog.item_much("[B]wpn_groza_m1[/B]",1) ~= false
end
function tankist_stvol_done(first_speaker, second_speaker)
new_dialog.out_item_much("[B]wpn_groza_m1[/B]",1)
new_dialog.out_item_much("doc_krol",1)
endEzt kell wpn_grozm-ra cserélni, mert a zombi azzal spawnol be
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield