- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Apple Watch
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy mod a Secret Trails 2 és a szöveg állománya. Akkor mekkora lehet a STALKERSOUP? A STALKERSOUP újabb verzióját a hétvégén kaptam le, mert 3 verziója foglalta helyet a MyBook-on. A 109950-es verziónál tartanak. Nem tudom jól értelmeztem-e az eltárolt nyelvi fájlokból (109935) ezek szerint a szöveg már nem nagyon változik. Egyszer elkezdtem játszani vele, de inkább várok, hátha valaki egyszer lefordítja. Ebben is nagyon oda kell figyelni az infókra, úgyhogy várok. Lehet hogy hiába.

-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59
üzenetére
Azt szedtem le, ami nálad van a Megán, + fölraktam rá a javitas3-mat is, amit ott találtam.
Tényleg nem lehet rossz mod, bár eddig nem sokat láttam belőle (az Erdész házáig jutottam a legelején, amikor némi ellátmányt ad az öreg). Viszont ezzel a vigyázz erre is, vigyázz arra is játékmenettel nem biztos, hogy most játszani akarok. Elég kevés időm van mostanság játékra, és türelmem meg még kevesebb, hogy adott pályaszakaszt 15-ször megcsináljak, mert a kulcsfigura mindig megmurdel.
Arról már nem is beszélve, hogy hála
áldásos és termékeny fordítói munkásságodnak, alaposan elkényelmesedtem ilyen téren, és szeretem érteni is, amit játszom. Az angolom sajnos csak a sejtések szintjén van, oroszul meg olvasok ugyan, de nem értek.
Pedig, mint az előző átkos gyermeke, 10 évig tanultam a nyelvet. Sikertelenül. -
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59
üzenetére
A fenébe...
Szóval a szkriptben a wpn_groza_m1 szöveget kell a wpn_grozm -ra cserélni, ebben a részben:
function tankist_stvol_done(first_speaker, second_speaker)
new_dialog.out_item_much("wpn_groza_m1[",1)
new_dialog.out_item_much("doc_krol",1)Szóval scriptbe egy helyek kell belenyúlni, egy könyvtárat és egy fájlt átnevezni, meg ha zavar a ruhák statisztikáinak rossz megjelenítése, akkor az outfitek leírófájlját kell kijavítani, de azt el is tudom küldeni ha kell, már kijavítottam. Esetleg feldobom a mega linkemre este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Születésnapos a Noctua
- Küszöbön az androidos PC-k
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

áldásos és termékeny fordítói munkásságodnak, alaposan elkényelmesedtem ilyen téren, és szeretem érteni is, amit játszom. Az angolom sajnos csak a sejtések szintjén van, oroszul meg olvasok ugyan, de nem értek.
Pedig, mint az előző átkos gyermeke, 10 évig tanultam a nyelvet. Sikertelenül.
shield