Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kijutottam az Agyperzselőből, kint a katonák mellett elfutottam gyors, végig az úton el a két lövöldöző frakció között majd a végén a 3 katonát a tűznél lekaptam. Nem álltam meg, kicsit elegem lett abból a helyből most idegileg pihenek a Bárban.
Viszont vissza kell mennem, mert tonna cucc ottmaradt bent a perszelőnél is, meg kint is ezek ott ölik egymást egy rakat hulla van, meg a katonákat is le kell gyólni. Remélem nem tűnnek el a hullák.
Aztán úgy tervezem visszamegyek Kordonig és megcsinálom az összes mellék küldit, amíg el nem jutok a végére és akkor indulok Pripyatba a csapattal.Megvettem a Katonai ruhát 160 ezerért, az marha jó egy cucc félre is raktam ne menjen szarrá az majd jó lesz az erőműnél. Meg a perzselőben volt egy valami ruha, az van rajtam egész jó. Alig maradt zsetonom, el kellett adnom pár fasza relikviát, de ez a ruci pótolja a hiányukat nagyjából, a katonai meg bőven. Fegyverből megtartottam 3-at az egyik leharcolódásra a másikat meg az erőműhöz +1 másik lőszerrel üzemelő tartalék, egy pisztoly meg egy új sörétes. Mesterlövésszel még nem találkoztam, nincs is?
Most a bóklászással meg még bőven fogok fejlődni, mire indulni kell.Ezekkel a védd meg X területet a mutánsokról küldikkel csak nekem van tele a farkam? Széjjelrohannak a mutánsok és soha nem jönnek elő újra hiába keresem. Legtöbb ilyen küldi bukta pont ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest