- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barin_Duty
tag
Az is ilyen lesz (OL 2010) ráadásul az a verzió amelyiket ebből én ismerem az csak "Pokol" nehézségi fokozatot tartalmaz.
Na azt fun volt végigvinni
Én mindkét fajta ellenséget szeretem lőni..A mutánsokkal parább a harc, meg szívósabbak is...A katonákkal és egyéb harcosokkal meg csak élvezetes
Meg annyiban veszélyesebb, hogy ők tényleg tudnak rendesen sebezni...A mutánsok kiismerhetőek és a törpökkel vagy a vérszívókkal egy idő után könnyű harcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest