- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
újabb bug(?)
feladat: keresd meg a feljavított karabélyt, vorogyin (szolgálat) adja a bárnál. egyszer már megcsináltam aztán valamiért visszatöltöttem egy olyan mentést, ami még ez előtt volt. most értem oda, hogy ismét elvállaltam, de a karabély mégsincs ott. mintha már elvittem volna ebben az újabb játékban is, amit pedig azelőttröl játszok, hogy elvihettem volna. na ezt jól megfogalmaztam, de azért talán érthető.vagy mástól is meg lehet kapni ugyanezt a küldit, de csak egy karabély van hozzá?
úgy tűnik, nem túl szerencsés visszatöltögetni régebbi mentéseket
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest