Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
10GoBall #621 üzenetére
Na, játszahatom megint... Kruglov is halott, meg a sárga ruhás is. Szivem szerint meg szétlőném azt a gyökér profot is, csakhát ott nem használható fegyver...
Most valahogy nálam mindenki legyet játszik, senkit nem találok életben!!! Találkozni kellene Wolf embereivel, 3 hulla. Átérek az roncstelephez, jön az üzenet, hogy segítsek, megindultam, erre meg feladat elrontva, feladat elrontva, feladat elrontva... Esélyt sem kaptam egyikre semHullahegyek mindenhol. Bár lehet, hogy megnézem, így milyen befejezést ad.
A hadiraktáraknál meg egy árulót kellene mellékküldetésben likvidálni. A rohadék a határon sétálgat, nem tudok odamenni hozzá, mert átvinne a másik pályarészre. A rossebb se érti... Csak engem szivat ez a nyamvadt program?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- EA Sports WRC '23
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Synology Ds418j Nas
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest