- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #6126 üzenetére
Itt van cizoe bejegyzése.
Érdemes elolvasni a kommenteket, én is írogattam linkeket.Amúgy Prypiatban lehet járkálni COD4-ben is, ráadásul lopakodós a pálya, tehát viszonylag nyugisan meg lehet szemlélni, ők hogyan modellezték le. Óriás kerék ott is megvan, ill. uszoda is! Itt egy kép.
szerk.: amúgy találkoztatok anno STALKER-ben gitárral? Mert én a valamelyik végigjátszás során találkoztam, asszem emlékeim szerint, hogy Yantarban, miután már kiiktattam a psy-emissziót és nyugisabban lehetett járkálni. Rendes gitár, el lehetett rakni, habár semmit nem lehetett vele csinálni.
Ugyanott volt asszem olyan kenyér is, ami mintha el lett volna rontva, mert nem Bread volt odaírva, hanem "bread", így idézőjelekkel.
szerk.: Restricted zones
Na befejezem, nem akarom offolni a topikot!
Új hozzászólás Aktív témák
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest