Hirdetés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
***OL 2.1.1***
Szerintetek az normális hogy már napok óta ( a játék ideje szerint ) folyamatosan esik az eső? Mióta elhagytam az erőművet, megállás nélkül szakad az eső, meg villámlik. Már teljesen visszamentem a játék legelejére, de mindegy hol vagyok, állandóan esik. Kezd már az idegeimre menni.
Ilyennel még nem találkoztam. Olyan már volt hogy órákon át, vagy egy fél napon át ( játék idő szerint ) esett az eső, de hogy napok óta és egy perc szünet nélkül folyamatosan, na ilyen még nem.
Azóta már kitörésem is volt vagy 2, de az sem oldotta meg az időjárási anomáliámat. Mintha "beakadt volna az időjárás".
Más.
Mikor bent járkáltam az erőmű körül, akkor rámtámadt néhány zombi meg törp.De nem is ez a lényeg hanem, hogy volt velük 2 olyan mutáns is, aminek " 2 feje" volt. A nevük nem jut eszembe, de asszem a szabadságiak vezérénél az épületben van ilyen trófea a falon, meg asszem a bár területén is a dutisok szállásánál. Ezekkel a mutánsokkal még nem találkoztam élőbe eddig, pedig már sokszor voltam az erőmű körül ( persze ebben a modban most először, de pl. az OL 2.0-ban sem találkoztam velük... ). Hát aranyos kis dögök, azt meg kell hagyni!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mini PC
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest