Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

***OL 2.1.1***

Szerintetek az normális hogy már napok óta ( a játék ideje szerint ) folyamatosan esik az eső? Mióta elhagytam az erőművet, megállás nélkül szakad az eső, meg villámlik. Már teljesen visszamentem a játék legelejére, de mindegy hol vagyok, állandóan esik. Kezd már az idegeimre menni. :W Ilyennel még nem találkoztam. Olyan már volt hogy órákon át, vagy egy fél napon át ( játék idő szerint ) esett az eső, de hogy napok óta és egy perc szünet nélkül folyamatosan, na ilyen még nem. :F Azóta már kitörésem is volt vagy 2, de az sem oldotta meg az időjárási anomáliámat. Mintha "beakadt volna az időjárás". :W

Más.
    Mikor bent járkáltam az erőmű körül, akkor rámtámadt néhány zombi meg törp.De nem is ez a lényeg hanem, hogy volt velük 2 olyan mutáns is, aminek " 2 feje" volt. A nevük nem jut eszembe, de asszem a szabadságiak vezérénél az épületben van ilyen trófea a falon, meg asszem a bár területén is a dutisok szállásánál. Ezekkel a mutánsokkal még nem találkoztam élőbe eddig, pedig már sokszor voltam az erőmű körül ( persze ebben a modban most először, de pl. az OL 2.0-ban sem találkoztam velük... ). Hát aranyos kis dögök, azt meg kell hagyni! ;]

Új hozzászólás Aktív témák