- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát még mindig nem egészen stimmel.. Az a baj hogy nem tudod mi az a Steam. Tehát ez egyfajta "online áruház program" amin keresztül megveheted, letöltheted, és használhatod a játékokak, (persze amelyeket a kiadóktól megvett, -vagy nem tudom hogy megy ez- a steam) ez eredetileg a Valve játékaihoz lett kifejlesztve (Counter-Strike, Half-Life stb.) aztán a HL2 megjelenése óta egyre több játék jelenik meg ezen keresztül (is) legtöbbször pár nappal a bolti premier előtt, és némi kedvezménnyel is akár. Viszont mikor letöltöm automatikusan a játék elérhető legfrissebb verzióját szedi le, ami sajos a fentebb említett okok miatt az 1.0005. Tehát nem én használom az automata update-t, hanem eleve az 1.0005-öt tölti le. A te szavaiddal élve akkor "patchelt játékot vettem", csak sajtos ezt előre nem közölték... Megpróbáltam letiltani az automata patchelést, és úgy letölteni, de egyből láttam a fileokon, hogy az 1.0005-öt szedi... Szóval most arra kéne megoldás hogy crack nélkül tudjam futtatni a warez verziót (eredeti exe-vel, és seriallal). Akkor talán nem dobnak le a szerverek...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield