Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
$p@rr0w #4202 üzenetére
Akkor én értettem félre.... De ha most jól értem ( lehet hogy megint nem.... ), akkor neked most megvan az eredeti game, amit felraksz a gépre. Ezen nincs semmilyen patch, tehát ez az eredeti 1.0, ugye? Mert ha igen, akkor a pecseket le lehet tölteni ( 1.001-1006-ig ) a hivatalos oldalakról vagy akárhonnan ( gúgle rulez..
). Ahhoz a pecshez amit linkeltem le kell tölteni az 1.005-öt ( lehet hogy csak az angol US verziót fogadja majd el ) és miután azt feltelepítetted, utána már ennek az 1.006-osnak is mennie kell. Szal ha az automata updaten nem sikerűl ( am. nem értem miért használod azt... Legalábbis azt vettem ki, hogy azt használod ), akkor te magad "manuálisan" frissítsed a gamét, me akko tökmindegy, hogy milyen pecset ragsz fel főleg, hogy a game eredeti. Én pl soha nem használom a játékok beépített updatejét, mindíg én keresem meg a neten az esetlegesen elérhető frissítéseket, javításokat. Ezzel a módszerrel még sosem volt gondom, mindíg minden játéknál működött.
Am. ha jól tudom nincs is "varez" patch, mert általában az szokott előfordúlni inkább, hogy az eleve varez, tehát crackelt gaméra telepítik a megjelenő javításokat és azután a játék már nem indul el, mert a javítás felülírja a játék crackelt exéjét. ( A sok Júzer meg nem érti hogy ilyenkor miért nem megy a játék...). Persze mindez eredeti játékkal nem fordul elő, hisz azoknál nem gond ha a javítás felülírja az exét, mert az fog is működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest