- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Töltöm az OL 1.33-at. leszedtem hozzá 1.005-ös pecst is, mert azt írja a readme, hogy az kell hozzá. Remélem jót szedek le, 121MB a mod mérete. Mindjárt lent lessz rakom is fel aztán hátha...
A priobit leszedem, már nagyon elegem van a hülye dokumentek gyűjtögetéséből. Ráadásúl hiába lesem azt a PDF-formátumú útmutatót, nem sok hasznát veszem.
Pl. most is a Dark Valley-ben jártam és írta, hogy egy kék házban lesz vmi ami majd kell, még képet is mutatott róla és a házról is. Aztán hiába mentem be, tök üres volt az egész, minden házat bejártam a környéken, de semmi.
Aztán írta hogy lesz egy X-Antivír vmi hűtőben, hát én meg hiába kerestem a megadott helyen a hűtőt, ott semmi nem volt...( de még a környéken se, tök üres szobák mindenütt
)
Vannak még más hiányosságok is de nem írok le mindent, nekem ennyi elég volt a priobiból egyenlőre.
Persze lehet, hogy csak nálam volt vmi bug vagy hasonló és másnak meg jó ( semmiféle javítást nem tettem fel hozzá...
), de nekem mindenesetre, nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Objektívek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPad topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pl. most is a Dark Valley-ben jártam és írta, hogy egy kék házban lesz vmi ami majd kell, még képet is mutatott róla és a házról is. Aztán hiába mentem be, tök üres volt az egész, minden házat bejártam a környéken, de semmi.
Aztán írta hogy lesz egy X-Antivír vmi hűtőben, hát én meg hiába kerestem a megadott helyen a hűtőt, ott semmi nem volt...( de még a környéken se, tök üres szobák mindenütt
)
Persze lehet, hogy csak nálam volt vmi bug vagy hasonló és másnak meg jó ( semmiféle javítást nem tettem fel hozzá...
), de nekem mindenesetre, nem jött be.
shield