Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

Töltöm az OL 1.33-at. leszedtem hozzá 1.005-ös pecst is, mert azt írja a readme, hogy az kell hozzá. Remélem jót szedek le, 121MB a mod mérete. Mindjárt lent lessz rakom is fel aztán hátha...
    A priobit leszedem, már nagyon elegem van a hülye dokumentek gyűjtögetéséből. Ráadásúl hiába lesem azt a PDF-formátumú útmutatót, nem sok hasznát veszem. :( Pl. most is a Dark Valley-ben jártam és írta, hogy egy kék házban lesz vmi ami majd kell, még képet is mutatott róla és a házról is. Aztán hiába mentem be, tök üres volt az egész, minden házat bejártam a környéken, de semmi. :W Aztán írta hogy lesz egy X-Antivír vmi hűtőben, hát én meg hiába kerestem a megadott helyen a hűtőt, ott semmi nem volt...( de még a környéken se, tök üres szobák mindenütt :F ) :( :W Vannak még más hiányosságok is de nem írok le mindent, nekem ennyi elég volt a priobiból egyenlőre. :o Persze lehet, hogy csak nálam volt vmi bug vagy hasonló és másnak meg jó ( semmiféle javítást nem tettem fel hozzá... :) ), de nekem mindenesetre, nem jött be.

Új hozzászólás Aktív témák