Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Talán a rakétákkal le tudod szedni őket. Sajna nálam sosincs rakéta, pedig mindíg ki akartam próbálni, de álandóan elfelejtem, pedig nem nehéz hozzájutni..
lucky rejtekhelyét egyszer asszem Xelo írta le egyszer, vmelyik korábbi hszében. Amúgy azon a pályán van, ahol a szabadságiak bázisa van. Amikor belépsz arra a pályára a játék elejétől haladva, akkor jobb oldalt van a bázis, balra meg egy falu. Az tele van snorkokkal. Végigmész a falun ( követed a rajta keresztűl futó földutat ), akkor eljutsz egy kisebb bázishoz, pár épület és néhány stalker van ott. Na ott találod meg Luckyt, legalábbis én ott láttam. Remélem megtalálod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Vatera, Teszvesz topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield