- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
izé, nézegettem youtube-n meg egyéb helyeken utána olvastam chernobylnak, cask mert érdekelt, és ledöbbentem, szó szerint a hatása alá kerültem...biztos veltek is ovlt már olyan, hogy egy élmény, legyen zene, film, vagy játék oylan nyomott hagyott bennetek, hogy napokig azon agyaltatok...és ez is iylen, az összes videó alatt ilyen melankólikus, lelombozó zene szól, de zene sem kéne, anélkül is nyomot hagyna, szürreális lehet látni, főleg élőben chernobylt, a kiahlt várost, és zónát, erre azt mondom MEGADURVA
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged