- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
izé, nézegettem youtube-n meg egyéb helyeken utána olvastam chernobylnak, cask mert érdekelt, és ledöbbentem, szó szerint a hatása alá kerültem...biztos veltek is ovlt már olyan, hogy egy élmény, legyen zene, film, vagy játék oylan nyomott hagyott bennetek, hogy napokig azon agyaltatok...és ez is iylen, az összes videó alatt ilyen melankólikus, lelombozó zene szól, de zene sem kéne, anélkül is nyomot hagyna, szürreális lehet látni, főleg élőben chernobylt, a kiahlt várost, és zónát, erre azt mondom MEGADURVA
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged