- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Befutott a Realme 14 Pro+
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
izé, nézegettem youtube-n meg egyéb helyeken utána olvastam chernobylnak, cask mert érdekelt, és ledöbbentem, szó szerint a hatása alá kerültem...biztos veltek is ovlt már olyan, hogy egy élmény, legyen zene, film, vagy játék oylan nyomott hagyott bennetek, hogy napokig azon agyaltatok...és ez is iylen, az összes videó alatt ilyen melankólikus, lelombozó zene szól, de zene sem kéne, anélkül is nyomot hagyna, szürreális lehet látni, főleg élőben chernobylt, a kiahlt várost, és zónát, erre azt mondom MEGADURVA
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest