- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
izé, nézegettem youtube-n meg egyéb helyeken utána olvastam chernobylnak, cask mert érdekelt, és ledöbbentem, szó szerint a hatása alá kerültem...biztos veltek is ovlt már olyan, hogy egy élmény, legyen zene, film, vagy játék oylan nyomott hagyott bennetek, hogy napokig azon agyaltatok...és ez is iylen, az összes videó alatt ilyen melankólikus, lelombozó zene szól, de zene sem kéne, anélkül is nyomot hagyna, szürreális lehet látni, főleg élőben chernobylt, a kiahlt várost, és zónát, erre azt mondom MEGADURVA
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged