- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
greenmukk
üzenetére
Elvileg, ha felteszed az OL modot, akkor már a játék kezdetén ott lesz egy zöld alvózsák izé az invertory-ban. Bizonyára azzal tudsz aludni. Amúgy én sose aludtam, mert a játék elején a zsákot eladtam a kereskedőnek a bunkerbe
és később nem is tudtam szerezni. Csak akkor aludtam ( 2x ), amikor már összesett a stalkerem a fáradságtól ( szó szerint ).
Amúgy ajánlott az alvás, mert ha fáradt, akkor már kettős látás és állandó elhomályosodás ( gyak. alig látsz valamit ) jellemzi a gamét.wwenigma : Hát akkor nem tudom mi lehet a baj.
Érdekes, hogy csak dx9-ben csinálja.
Bár még mindíg arra tippelek, hogy a game nincs kibékűlve a 64bittel. A többi game ami írtál újabb, talán azért sincs velük gond.
Amúgy lapozófájlnak 2 giga fizikai ramnál bőven elég 2-3 gigát beállítani. Amúgy jobb, ha fix méretet álítassz be neki ( pl min/max : 2048/2048MB, stb ), szal ne legyen változó, mert az egy picit fogja a rendszert, meg amúgy is jobb az, ha nem a rendszer kezeli, hanem te álítod be neki egy fix értékre.szark: Lauda megelőzött.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni időjárás-állomás
- Autós topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és később nem is tudtam szerezni. Csak akkor aludtam ( 2x ), amikor már összesett a stalkerem a fáradságtól ( szó szerint ).
Amúgy ajánlott az alvás, mert ha fáradt, akkor már kettős látás és állandó elhomályosodás ( gyak. alig látsz valamit ) jellemzi a gamét.
Érdekes, hogy csak dx9-ben csinálja.
Bár még mindíg arra tippelek, hogy a game nincs kibékűlve a 64bittel. A többi game ami írtál újabb, talán azért sincs velük gond.
shield