Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
greenmukk #2486 üzenetére
Elvileg, ha felteszed az OL modot, akkor már a játék kezdetén ott lesz egy zöld alvózsák izé az invertory-ban. Bizonyára azzal tudsz aludni. Amúgy én sose aludtam, mert a játék elején a zsákot eladtam a kereskedőnek a bunkerbe
és később nem is tudtam szerezni. Csak akkor aludtam ( 2x ), amikor már összesett a stalkerem a fáradságtól ( szó szerint ).
Amúgy ajánlott az alvás, mert ha fáradt, akkor már kettős látás és állandó elhomályosodás ( gyak. alig látsz valamit ) jellemzi a gamét.
wwenigma : Hát akkor nem tudom mi lehet a baj.
Érdekes, hogy csak dx9-ben csinálja.
Bár még mindíg arra tippelek, hogy a game nincs kibékűlve a 64bittel. A többi game ami írtál újabb, talán azért sincs velük gond.
Amúgy lapozófájlnak 2 giga fizikai ramnál bőven elég 2-3 gigát beállítani. Amúgy jobb, ha fix méretet álítassz be neki ( pl min/max : 2048/2048MB, stb ), szal ne legyen változó, mert az egy picit fogja a rendszert, meg amúgy is jobb az, ha nem a rendszer kezeli, hanem te álítod be neki egy fix értékre.szark: Lauda megelőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Windows 11
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest