- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Igen, az X18-ban is azok voltak. Útálom őket, mert anélkül is tudnak sebezni, hogy közeljönnének hozzám. Ráadásúl, mikor ütnek, akkor úgy hátralök, mintha elütött volna valami. Én ha tehetem, akkor a F2000-es gránátvetőjével lövöm őket, viszont egy csomószor rá kell lőni, hogy végük legyen. Mikor bent voltam az erőműben, akkor volt, hogy 2-3 ilyen is jött rám egyszerre
. És ők simán átsétálnak a "gravin", mintha ott se lenne,
de az a "husi" is ilyen ( amelyik a kezein jár, biztos tudod melyikre gondolok...) , azt is útálom.
Mikor már az ajtónál voltam és rájöttem, hogy nincs nálam a kódfejtő, akkor már nem volt kedvem visszamenni a városba, ezért is mentem inkább a kívánni egyett. De vissza fogok menni, mert kíváncsi vagyok, hogy vissza lehet-e menni az erőműből a városba. Meg megkéne találni azt a forgócsöves gépágyút is, már annyira szeretnék fát vágni a vörös erdőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest