-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15979 üzenetére
Egyszerűen nem áll össze a kép valamitől. Elolvasok mindent, megoldok mindent minél előbb (legalább is megpróbálom), de egyre jobban vesztem el a szálat a történetben, mert a párbeszédek nem függenek össze. Ott van Bes akit ki akarnak nyíratni, de hogy miért azt nem tudni, csak menj és csald ki vagy nem kapsz semmit. Aztán hogy a laborban mi történik, semmit sem értek belőle mert ott egy hosszú, csupa orosz bejátszás is, mindenemet elveszítem... de hogy miért?... Utána kicsit már jobb mert kapok némi felvilágosítást a történetről, de a lényeg még mindig nem tiszta - ki vagyok és mit akarok a Zónában? Tűvé tettem Trumpért a pályákat, de sehol se találom. A fő bajom pedig az ezekkel a módokkal, hogy egy idő után unalmasak mivel a pályák egy az egyben olyanok, mint az alapjátékban. Minden ugyanaz, a rejtekhelyek, a mutánsok ugyanott vannak, az Npc is ugyanott van csak épp a szerepük cserélődik fel. Már ösztönből megyek rá mindenre amikor egy új pályára lépek és kellemetlen csalódás, hogy mindent ott is találok ugyanúgy újra meg újra. De rájöttem, velem van a baj mert túl sokat várok ezektől a modoktól és komolyan veszem
Pedig elég lenne csak végigszáguldani az egészet és felírni a kijátszottak listájára. Ezen érződik erősen hogy egy sorozat része is, talán azért annyira idegen. Most már befejezem ha nekifogtam és a fordítást természetesen köszönöm, különben sosem tudom meg hogy léteznek ezek a modok is
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest