- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
sarkadifeca
üzenetére
AA2 ST-2 magyarítás teljes: [link]
Fotográf magyarítás teljes: [link]
Zolotoy Shar magyarítás teljes: [link]Véglegesítettem a magyarításaimat. Mindegyik játékhoz írtam egy kis segítséget, amiben szerepel a mód letöltési helye, és egyéb hasznos információk, valamint egy guglis végigjátszás. a magyarításokban benne van minden javítás, tehát nem kell semmi pluszt rátenni, mert hibákat generálhat. A párbeszédekből kiszedtem az alpári szavakat, de azért megmaradt a Stalker hangulata. Vannak kéziratok, levelek amiknek a szövege inkább történetekről szól, itt a továbbjutás érdekében, a sorok között is kell olvasni. Ez inkább a Golden Sphere játékra jellemzőbb. Ez egyébként nagyon dizájnos játék, tele meglepetésekkel, újdonsággal van neki lichtingje.
Ebben a játékban vannak képződmények, amiknek hasznos tulajdonságaira szükségünk lesz a játék folyamán, és vannak benne artifaktok, amik tulajdonképpen mindenféle tárgyak lehetnek, ha kellő ideig éri őket különböző sugárzás. Ezek hasznos ill. káros energiát bocsátanak ki magukból. Az AMK ST-2 vel nem foglalkoztam, de szerintem az is működik, és jó a Horus módhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield