Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
SaGa59 #14352 üzenetére
A kés az alapjátékban is az egyik legerősebb fegyver, de nem véletlen, hogy szinte senki se használja
Hát szerintem itt minden jóravaló Stalker a kést használja ha csak tudja mert nem lehet könnyen hozzá jutni sem lőszerhez,sem fegyverhez amihez majd még javítókészlet is kell. Habár ,Wolf megmentése útán szuper pszi fegyverekhez jutunk de annak a használata...
ezt meglepetésnek hagyom a mód kipróbáloknak.
Már csodálkoztam is ,hogy a legtöbb módban minden kacat benne van de borotva felszerelés nem nagyon van(vagy talán a Zónában nem nő a szakáll)Most már tudom,hogy egy ilyen késsel (pl: KM2000) akár borotválkozni is lehet simán
Nem igazán tudtam előre haladni mert hát a Kordonon rengeteg küldetés meg akadály van (pl: A vasúton átkelni biztos halál,a vasút alatti átjáró meg anomáliás) tehát valahogy sikerült megszerezni a kulcsot a Szemétdomra ahol a beszámoló stalkerek sem idöztek sokáig mert tele van anomáliával,ha jól értettem.
Kicsit zavart eleinte,hogy nem tudtam többször életben maradni(és újra kell betölteni a mentést),de rájöttem hogy mindent a leírás után kell elvégezni és akkor nincs gond.Persze azért nagyon óvatosnak kell lenni és néha konzultálni kell a "Babával" is, aki ha tud jó tanácsokkal lát el.
Egyszóval, ahogy Sensut is említette,itt nem kínlodás van hanem adrenalin növelés és játékélmény.
Még csak annyit,hogy nem minden talált élelem jó.Van amitől rosszul is lehetünk pedig nem látszik rajta vagy a leirásában,hogy gond lenne vele.Ezért megéri fözni saját kaját mutáns darabokból vagy akár teát is persze ha van hozzávaló (víz,mutáns darabok,teafű) meg gyufánk(fontos).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest