- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Tasker
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Sensut #14219 üzenetére
Viszont ez az AMK-s ST2 verzió 100%-ig rendben van. Három verziót próbáltam ki az utóbbi időben.
A Secret Trails 2 + Horusmod + Photorealistic Zone ST edition Saga oldaláról. Itt az a baj, hogy van egy fajta mutáns az Erdőben és a Mocsárban, amelyiknél mindig crashel a játék, ha az megtámad, vagy megpróbálod kinyírni. Azok a zöldek és valami savat fröcskölnek szét. Aztán a Mocsárban egy rossz paraméter miatt az egyik kereskedőnél crashel és nem enged tovább (ez kijavítható). Mellesleg ez a verzió a "legcsúnyább" a három közül, mert csak a száraz alapjáték grafikáját használja.
A S.T.A.L.K.E.R. - Secret Trails 2 + Autumn Aurora 2 szintén Saga oldaláról. Ez viszont ebben a formájában azért hibás, mert nem jelennek meg a játékban a képződmények. Lehet, hogy létezik hozza még javítás, de én nem találtam meg és a játékot nem lehet folytatni egy idő után bizonyos képződmények nélkül. Olvastam olyat is, hogy más téren is "szétbarmolta" az Autumn Aurora a ST2-t. Hogy jó bozótos lett tőle a játék, az tuti, és ez akkor is baj, amikor valamit meg kell találunk a fűben. Márpedig ilyen keresgélésből rengeteg van a ST2-ben. Ezt a verziót nem ajánlom!
Na de végül megtaláltam az igazi verziót, végigvittem és csak 2 textúra hibába botlottam, amit javítottam itt. Ezen kívül már csak alig 3 lényegtelen random crashem volt egész játék alatt, ami grafikai renderelésből fakadt, de a visszatöltéssel elpucolt, és ez biza nagy szó egy ilyen termetes és komplex mod esetében. Ez egy sima AMK-s verzió, ami szép is és stabil is, fasza fegyverekkel és mindenféle csemegével. Egy jó példa arra, hogy milyen egy "jó mod". Szóval ezt ajánlom annak, aki egy igazi jó Stalker modra vágyik, mert a Secret Trails 2 még mindig az egyik legjobb Stalker mod (a másik a FOTOGRAF
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest