- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
Gery D. #12299 üzenetére
Két apró problémám lenne, mivel írtad, hogy kapcsolatban állsz a fejlesztővel, talán ő tudna rá megoldást:
- A malacok szeme kezdetben jó sugárzáscsökkentő - egészség-helyreállító, csak az a baj, hogy nem marad meg az övben, minden betöltéskor újra be kell rakni. Mással eddig még nem tapasztaltam ezt.
- Már többször találkoztam olyan rejtekhellyel, ami inaktív állapotban megnézhető, mihelyt aktív lesz, nem.
Példaként a Fox által adott halottaskocsinál levő rejtek:Amúgy szerencsésen kezdtem, mert a barlangban a bányász két társát elkapta egy elekto-anomália, ezért az egyik "ideadta" a kolimátoros - hangtompítós benellijét (plusz ugye az alsó szinten - a falmászás után - a halott mellet AK-74 + lőszer). Ezzel aztán gond nélkül megoldottam a szeméttelepen a banditák és a zsoldosok összes baját
, és az irányítónak is használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest