Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #12144 üzenetére
Ez a SweetFX ez kép minőségi bisz-basz? Én sosem használtam, pedig olvastam a topikban, hogy használják.
Ekkora bakit nem vettek észre? Senki sem írt nekik!?
A modderek is átestek a lótúloldalára, a kép minőségre mennek nem a hangulatra és a játszhatóságra?
Majd megnézem melyik verzió van meg nekem. Jobb ha csak pár megás patch-et adnak hozzá, akkor az ember választhat, és meg lehet nézni mit variáltak rajta. Amikor utoljára letöltöttem, akkor azt azért láttam, hogy a nyelvi fájlokban nem volt változás.
Ketten már fordítgatták, egymástól függetlenül, nem tudom haladtak-e vele.
Azért jó lenne hozzá egy fordítás, amint néztem ebben is van szöveg doszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest