- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
shield #12145 üzenetére
Én egyszer találkoztam a SweetFX-el a Secret Trails 2-ben, de kikapcsoltam, mert túl "szép" volt vele a játék
. Na, de itt a Stalkersoupban egy érdekes dolog történt. Mondtam, hogy a controller nem jelent meg az X-16 laborban a dokumentumokkal és csalnom kellett, hogy tovább tudjak menni. Később viszont megjelent egy controller a roncstelepen, egy teljesen más feladatsorozat kapcsán és annál voltak az X-16 dokumentumai. Mi több, azután találkoztam még egy controllerrel és annál is ugyanazok a papírok voltak
. Valami kavarodás van a dologban. Viszont az a küldetéssorozat hibás, mert PDA-kat kell megtalálni egymás után, de ezek a PDA-k nincsenek (még) berakva a játékba, ezért itt is spawnolnom kellett őket hogy letudhassam a feladatokat. Mikor számláló szkriptek futnak a háttérben akkor laggol javában a játék. Ez valami olyan hiba, mint a COP-ban mikor kaját kell vinni az állomásra és amíg össze nem gyűjtöd a kellő mennyiséget, a játék bszottul szakadozik. Itt volt egy bizonyos termoszos feladat, ahol 10 acéltermoszt kellett összeszedni két részben, és ez alatt végig laggolt a játék, utána meg megy szépen. Eljutottam az erőműig a fővonalon, most innen visszafordulok és letudom az összes hátrahagyott feladatot a fősztori mentén, mielőtt átlépek egy másik sztoriba. Nekem így is tetszik ez a mod, remélem végig tudok menni rajta mert még csak ezután jönnek az idegen pályák.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest