Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
sklopp #11362 üzenetére
Azt a mondatot nem én írtam.
(#11361) M@trixfan
Ha jól tudom, akkor a Legendary vitte a prímet. Az Autumn Auróra a kinézeten változtatott. A keresőből visszaolvasható pár információ.
shield honlapján megtalálható a Legendary is.
STALKER: Shadow of Chernobyl - LEGENDARY egy elég kemény mod. Más modoktól eltérően már Kordonban is szembe találjuk magunkat képzett esetleg veterán zsoldossal vagy banditával. Azt hiszem mindenki eltudja képzelni amikor gyenge fegyverrel és páncélozatlanul kell likvidálni őket. A nyílt terepen való harc esélytelen számunkra, csak a stabil fedezék mögül van esélyünk. A katonaságtól is kell tartanunk, mert ellenségnek tartanak és figyelni kell a hirtelen előbukkanó mutánsokra is. A távcsöves sörétesünk és a mesterlövész puskánk a legjobb barátunk.
(#11360) CJ4567
Ez tényleg rossz így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest