- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Ezt mondom én is. Amikor először kezdtem az ST2-t, túl erősnek éreztem a fegyvereket, egész addig, míg rám is el nem kezdtek lőni. Akkor rájöttem a dolog értelmére és szerintem is így a jobb. Pont ezért marhaság, hogy az AA-val felturbózott verzióban az alap AK-74 ereje gyakorlatilag tizede, mint az AMK-ból bekerült AK-é. Ezért is húztam vissza ebben a javítócsomagban az eredeti ST2 értékekre, amit lecseréltek.
Azt nem tudom, hogy direkt rontották-e le. vagy csak simán beleszórták az AA-ból az összes fájlt, de mindkét esetben rossz a megoldás. Ha vissza akarja venni, akkor minden fegyverét vissza kell, ha meg nem, akkor egyiket sem. Így csak kb a negyede volt nagyon gyenge, de pont azokkal kezdesz, így az erdei séta gyakorlatilag egy rohanássá változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest